ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, ευχαριστώ τον Βαγιαννίδη που με πρόσεξε στο νοσοκομείο» – Galaksias Portal News

Ο Ραχμάν Μπάμπα είναι καλά και έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας που είχε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ραχμάν Μπάμπα διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη Λεωφόρο, πέφτοντας στο έδαφος και χάνοντας για λίγο τις αισθήσεις του.

Ο Γκανέζος μπακ ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά για τα μηνύματα στήριξης, καθώς και τον Γιώργο Βαγιαννίδη του Παναθηναϊκού, ο οποίος συγκρούστηκε μαζί του στη φάση του τραυματισμού.

«Γεια σας, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τις τελευταίες 12 ώρες. Ευτυχώς αναρρώνω καλά και δεν έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, όμως σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω-κάτω».

Ο Ραχμάν Μπάμπα πάγωσε τη Λεωφόρο με τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης. Μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ, “σβήνοντας” κάθε αντίπαλο που έπαιξε στην πλευρά του.

To άρθρο Το πρώτο μήνυμα του Μπάμπα μετά τον τραυματισμό του στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, ευχαριστώ τον Βαγιαννίδη που με πρόσεξε στο νοσοκομείο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button