Υγεία & Διατροφή

«Μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός ”τελείωσε”, δεν τελειώνει το παιχνίδι – Ελπίζουμε να είναι καλά τα νέα για Μπάμπα» – Galaksias Portal News

Στη μαχητικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του δεύτερου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, απέδωσε την πρόκριση του Παναθηναϊκού, ο Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση, αλλά όχι και για την εμφάνιση, ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στη Λεωφόρο και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Μπάμπα μετά τον ανατριχιαστικό τραυματισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν δύσκολος αγώνας όπως και με τον Ολυμπιακό, μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός τελείωσε, δεν τελειώνει. Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ και παίξαμε έτσι. Μέχρι την τελευταία στιγμή κυνηγήσαμε το παιχνίδι, αυτό που δεν παίξαμε μέσα στον αγώνα, το παίξαμε στα τελευταία λεπτά.

Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό όπως και να είναι. Άμα δεν μπορούμε να νικήσουμε πάει παράταση, αν δεν μπορούμε κι εκεί πάει στα πέναλτι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες μου που έδωσαν τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή και τους φιλάθλους μας.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον τραυματισμό του Μπάμπα: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, ελπίζουμε να πάρουμε καλά νέα. Άσχετα με το σκορ, το πιο σημαντικό είναι η υγεία ενός ανθρώπου, δεν έχει σημασία αν είναι δικός μας παίκτης ή αντίπαλος».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button