Επικαιρότητα

«Μου είπε θα φτύσεις αίμα» – Σοκάρει η σύζυγος του 34χρονου (vid) – Galaksias.com

Ο 34χρονος, με καταγωγή από το Άργος, αρνείται ότι έριξε χλωρίνη στην 32χρονη, μητέρα δύο παιδιών, και ότι την χτύπησε με σίδερο. Παραδέχεται ωστόσο, πως εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές της 32χρονης που κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό και κακοποίηση από τον σύζυγό της στο Άργος. «Μου είπε θα φτύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω», αναφέρει η γυναίκα για την υπόθεση που ήρθε στην επιφάνεια τα τελευταία 24ωρα.

«”Σήκω”, μου λέει, “προχώρα”. “Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή κι εκεί θα φτύσεις αίμα”. Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά που είχα στο μπάνιο, χλωρίνη. Είχε πάρει μαχαίρι, δύο μαξιλαροθήκες… Στο λαιμό μου, με έπνιγε, μου είχε βάλει και το μαχαίρι, με τράβαγε από τα μαλλιά. Με κοπάναγε στον καθρέφτη, “κοίτα πώς είσαι, ποιος θα σε πάρει” μου έλεγε», περιγράφει η 32χρονη στο Star.

Και συνεχίζει: «Μου είχε βάλει τη λωρίδα του παντελονιού δύο φορές στο λαιμό. Μου είπε “θα σε σκοτώσω, θα σε πνίξω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε. Με το ένα μάτι δεν βλέπω καλά».

Στη συνέχεια, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Τη μετέφερε, όμως, στην Τρίπολη και όχι στο Άργος, όπου μένουν. 

«Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. “Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. “Εγώ την αγαπάω” λέει. “Το έκανα από αγάπη”, έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει… Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην πλησιάσει ούτε τα παιδιά μου ούτε εμένα», ανέφερε το θύμα.

«Ήταν εν βρασμώ»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του δράστη Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστηρίζει ότι δεν ήταν μια πράξη που την είχε προετοιμάσει, αλλά ήταν εν βρασμώ ψυχής.

Τι υποστηρίζει ο 34χρονος

Ο 34χρονος, με καταγωγή από το Άργος, αρνείται ότι έριξε χλωρίνη στην 32χρονη, μητέρα δύο παιδιών, και ότι την χτύπησε με σίδερο. Παραδέχεται ωστόσο, πως εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη.

Οι γιατροί που περιέθαλψαν την 342χρονη εντόπισαν κακώσεις και μώλωπες στο σώμα της ωστόσο, από τις αξονικές και τις εργαστηριακές εξετάσεις που της έγιναν, δε διαπιστώθηκε χτυπήματα από σιδερόβεργα ή επίθεση με χλωρίνη. «Διαπίστωσαν ότι έχει μώλωπες σε όλο το σώμα», σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Ο 34χρονος έχει συλληφθεί και την Τρίτη 05/03 αναμένεται να απολογηθεί μετά την καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

«Τσακωθήκαμε, ήρθαμε λίγο σε… Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου… Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε», είπε ο 34χρονος μιλώντας στο Mega. «Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου και να είναι και να ακούει αυτό το τραγούδι “άμα δεις τα παιδιά να τους πεις ένα γεια”», πρόσθεσε.

«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», είπε ο 34χρονος. «Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ», τόνισε.

Φέρεται να μεγάλωσε σε κακοποιητικό περιβάλλον

Ο 34χρονος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φέρεται να ήταν χρήστης ουσιών και να μεγάλωσε σε ένα νοσηρό περιβάλλον καθώς η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, έπεφτε θύμα άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

«Έχω αναπηρία στο χέρι, έχω πέντε δάχτυλα κομμένα, τα τέσσερα. Έχω μόνο το δεξί. Ένα παιδί ταλαιπωρημένο. Λάτρευα και λατρεύω την οικογένειά μου», είπε. «Την αγαπώ, πάντοτε την αγάπαγα. Ήταν ένα απλό, καλό κορίτσι. Και πάντα όλο κάτι μου έκρυβε. Είναι η γυναίκα μου. Τιμώ το στεφάνι μου, αγαπώ τα παιδιά μου. Γίνανε όλα για την προσβολή των παιδιών μου». 

Τι λέει ο δικηγόρος του

«Είναι ένα δράμα οικογενειακό αυτή η περίπτωση», λέει, μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του 34χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. «Τον υποστηρίζω για τις ελαφρυντικές περιστάσεις που έχει, δεν υπήρχε χτύπημα με σιδερόβεργα. Αυτή η κατηγορία που αύριο θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ο βιασμός και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, το κατηγορητήριο δεν αναφέρει απόπειρα ανθρωποκτονίας. (…) Είναι μια περίπλοκη υπόθεση που πρέπει να έρθουμε σε σεβασμό στα δυο παιδιά, των επτά και τριών ετών, αλλά και για το θύμα. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι της έχει συμβεί».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο: «Θα αναλύσει τα πραγματικά περιστατικά και τι “όπλισε το χέρι του” για να κάνει αυτήν την παράνομη ενέργεια. (…) Το εν βρασμώ ψυχικής ορμής μπορούμε να το πούμε. (…) Αυτό που πρέπει να κάνει η δικαιοσύνη να κάνει, θα το κάνει. Μπορώ νομικά να τον υπερασπιστώ, δε δικαιολογεί κανείς τη βία».

«Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά»

Ωστόσο, η αδερφή της 32χρονης καταγγέλλει συχνούς ξυλοδαρμούς. «Ήταν βίαιος άνθρωπος, αληθεύει και η χλωρίνη και την έπλυνε αμέσως γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδεικτά στην ιατροδικαστική που έκανε ο γιατρός. Πιστεύω να βρούμε τη δικαιοσύνη γιατί είναι κρίμα τόσες γυναίκες που έχουν πεθάνει από τέτοιους ανθρώπους και να θέλουν και μετά να βγαίνουν και αθώοι. Το πώς είδα εγώ την αδερφή μου όταν βγήκε από το νοσοκομείο… μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω, το ένα το μάτι της δεν βλέπει. Αν είναι δυνατόν, αν την σκότωνε θα μου την ξαναέφερνε εμένα πίσω;». 

Αναφερόμενη σε παλιότερο περιστατικό βίας, εξίσου σημαντικό, υποστήριξε: «Δύο εβδομάδες κλειδωμένη μέσα στο σπίτι την είχε και τη βάραγε στο μπάνιο και τα παιδιά άκουγαν, την παρακολουθούσε συνέχεια. (…) Τα παιδιά ούτε σχολείο δεν είχαν πάει, μίλησα με τα σχολεία και μου τα επαλήθευσαν. Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά. Της τα πήρε όλα τα κινητά, τα σταθερά, της τα έσπασε, δεν ήθελε να έχει καμία επαφή με το οικογενειακό της περιβάλλον και “τι κάνουμε μέσα στο σπίτι” είπε να μη σας ενδιαφέρει».

«Υπήρχαν και παλιότερα περιστατικά αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό και σε αυτό το χάλι. Είχανε φτάσει πάλι στο σημείο να ανέβει ο πατέρας μου να την πάρει με τα παιδιά γιατί πάλι την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. (…) Ξέρω ότι απειλούσε και εμένα ο κύριος γιατί ήθελα να βοηθήσω την αδερφή μου και να τη σώσω», σύμφωνα με την αδερφή της καταγγέλλουσας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button