ΕνημέρωσηΠολιτική

«Θα παίξει ο Φαλ κόντρα στη Βαλένθια» – Galaksias Portal News

Ο Μουσταφά Φαλ όχι μόνο ταξίδεψε στη Βαλένθια με την αποστολή του Ολυμπιακού, αλλά θ’ αγωνιστεί αύριο Πέμπτη (8/2, 21:30) όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για την ισπανική πόλη. «Ο Μουσταφά Φαλ έχει προπονηθεί και θα παίξει κόντρα στη Βαλένθια,» τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τους Ίβηρες, εξήγησε: «Στον πρώτο γύρο παίξαμε πολύ άσχημα, είχαμε φτωχή συγκομιδή, δεν εκτελέσαμε καλά, σε αντίθεση με τη Βαλένθια που έπαιξε πολύ καλά τότε. Επίσης και τώρα είναι σε καλή κατάσταση, νίκησε και την Μπαρτσελόνα. Το γεγονός ότι είναι έξω οι δύο ψηλοί τους, τους κάνει να παίζουν με διαφορετικά σχήματα. Αυτό τους δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρόσθεσε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως όλα τα παιχνίδια πλέον σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας. Η Βαλένθια είναι απ’ τις καλύτερες αμυντικές ομάδες της διοργάνωσης, παίζει επιθετικά πάνω στην μπάλα, ενώ αν πάει η μπάλα μέσα στην ρακέτα, έχουν παίκτες γύρω-γύρω.

Πρέπει να σουτάρουμε την μπάλα καλά. Εφόσον είναι μόνο ο Μιλουτίνοφ έξω αυτή τη στιγμή και έχουμε προσθέσει ακόμη έναν παίκτη, τον Ράιτ, έχουμε την ευελιξία να παίξουμε με διαφορετικά σχήματα. Έχουμε καλό ρόστερ και πιστεύουμε σ’ αυτό. Αν είμαστε υγιείς, θα είμαστε πολύ δυνατός αντίπαλος για τον οποιονδήποτε».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button