Κόσμος

Η αναφορά του Ουίλιαμ στην Κέιτ μετά την επανεμφάνισή της – Galaksias.com

Χαλαρός, αστειεύτηκε και γέλασε μαζί με το προσωπικό και τους εθελοντές και λίγο μετά αναφέρθηκε στην Κέιτ κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης στέγης και της πρώτης παιδικής ηλικίας, ένα από τα βασικά προγράμματα της συζύγου του.

«Τολμάμε και μπαίνουμε στα χωράφια της συζύγου μου», δήλωσε. «Έπρεπε να κάθεται εδώ για να το ακούσει αυτό», πρόσθεσε, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στις συνεχείς φημολογίες σχετικά με την Κέιτ.

Η δήλωση έγινε μία ημέρα αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα πλάνα της συζύγου του Κέιτ, μετά την επέμβαση πριν από δύο μήνες, στα οποία η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίζεται υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση.

Η απουσία της 42χρονης Κέιτ βρέθηκε στο επίκεντρο εικασιών, φημών και περίεργων θεωριών συνομωσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της απουσίας της από τις βασιλικές υποχρεώσεις, αφότου υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα για μια μη καρκινική αλλά αδιευκρίνιστη αιτία τον Ιανουάριο.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η εφημερίδα Sun στον ιστότοπό της διακρίνεται η χαμογελαστή πριγκίπισσα της Ουαλίας να περπατάει και να κρατάει τσάντες με ψώνια, ενώ βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της Ουίλιαμ, του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, σε ένα κατάστημα με αγροτικά προϊόντα στο Ουίνδσορ, κοντά στην κατοικία τους.

Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν αρνήθηκε πως τα πλάνα είναι αυθεντικά, όμως απέφυγε να σχολιάσει το θέμα, καθώς θεωρείται πως αφορά ιδιωτικές στιγμές των μελών της βασιλικής οικογένειας.

«Εάν αυτό το βίντεο της Κάθριν, όπου κατά κάποιο τρόπο περπατάει ζωηρά κρατώντας μια τσάντα με ψώνια, δεν βάλει τέλος σε αυτές τις ανεξέλεγκτες και αβάσιμες εικασίες, τότε δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς θα το πετύχαινε αυτό», δήλωσε η Κέιτι Νίκολ, συγγραφέας, ειδική για τη βασιλική οικογένεια και ανταποκρίτρια του περιοδικού Vanity Fair.

Από τη νοσηλεία της τον Ιανουάριο, το γραφείο της Κέιτ επιμένει να ακολουθεί την επίσημη γραμμή ότι η πριγκίπισσα αναρρώνει καλά και ότι θα παράσχει μονάχα σημαντικές ενημερώσεις, συμβαδίζοντας με τη βασική βασιλική φόρμουλα του «μην παραπονιέσαι ποτέ, μην εξηγείς ποτέ».

Πότε θα επιστρέψει η Κέιτ

Η Κέιτ, όπως ελέχθη, δεν αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της παρά μόνο μετά το Καθολικό Πάσχα, το οποίο γιορτάζεται στις 31 Μαρτίου.

Η ασθένεια της Κέιτ συμπίπτει χρονικά με τις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται ο βασιλιάς Κάρολος για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου, κάτι που σήμανε ότι κι εκείνος αναγκάστηκε να ακυρώσει δημόσιες υποχρεώσεις του.

Ο Κάρολος σε γενικές γραμμές διατηρεί ένα πιο ορατό προφίλ, καθώς συνεχίζει να ασκεί ορισμένα επίσημα καθήκοντα, ενώ υποβάλλεται σε θεραπείες και ο φακός τον κατέγραψε σήμερα το πρωί σε συνάντηση με βετεράνους από τον Πόλεμο της Κορέας στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button