ΑθλητικάΕνημέρωση

«Είναι πλέον κλινικά τυφλός» – Galaksias Portal News

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Μάικλ Όουεν, ετοιμάζει το δικό του ντοκιμαντέρ και σε σχετική συνέντευξη μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα του γιου του Τζέιμς, ο οποίος είναι πλέον κλινικά τυφλός.

Ο γιος του Μάικ Όουεν διαγνώστηκε σε ηλικία 8 ετών με μία σπάνια ασθένεια, τη νόσο του Στάργκαρντ και άρχισε να χάνει σταδιακά την όρασή του, με τον πατέρα του να αποκαλύπτει ότι είναι πια τυφλός, γεγονός που έβαλε τέλος στα όνειρά του να ακολουθήσει τα χνάρια του άλλοτε παίκτη της Λίβερπουλ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε κοινή συνέντευξή τους στη Daily Mail, ο Τζέιμς Όουεν τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «ο κόσμος περιμένει από εμένα να παίξω ποδόσφαιρο και το απολάμβανα πολύ. Αλλά ήταν πολύ δύσκολο να γνωρίζω πού ήταν η μπάλα. Σταμάτησα πραγματικά να απολαμβάνω το παιχνίδι γιατί ήθελα να γίνω ο καλύτερος. Όταν ήμουν νεότερος, λυπήθηκα πραγματικά τον εαυτό μου. Σκέφτηκα “γιατί εμένα;” Δεν μπορώ να οδηγήσω, δεν μπορώ να κάνω αυτό, δεν μπορώ να κάνω αυτό… Αλλά το να στενοχωριέμαι για αυτό δεν πάει να αλλάξω οτιδήποτε, οπότε καλύτερα να προχωρήσω. Ονειρεύομαι να έχω τη δική μου επιχείρηση και να στηρίξω την οικογένειά μου στο μέλλον».

Από την άλλη πλευρά, ο Μάικ Όουεν δεν έκρυψε τα δικά του συναισθήματα. «Όταν κάποιος έρχεται σε μένα σε μία παμπ και με ρωτάει αν ο γιος σου παίζε μπάλα, απλά θέλω να αλλάξω θέμα. Αυτό ήταν ίσως το πιο δύσκολο πράγμα όλα αυτά τα χρόνια. Όταν ήταν πολύ μικρός και τα μάτια του ήταν μάλλον ελαφρώς καλύτερα από ό,τι είναι τώρα και τα γήπεδα ήταν μικρότερα και όλα ήταν πολύ πιο κοντά για να μπορούσε να δει την μπάλα καλύτερα, ήταν πολύ, πολύ καλός», δήλωσε ο θρύλος της Εθνικής Αγγλίας, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα πληγωμένος από το γεγονός.

To άρθρο Συγκλονίζει ο Μάικ Όουεν για τον γιο του: «Είναι πλέον κλινικά τυφλός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button