ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ο «τατουατζής», η Μαρία, ο ταξιτζής και οι συνομιλίες που «καίνε» το κύκλωμα που εξέδιδε ανήλικες

Ο 55χρονος Σταύρος Παππάς, που στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου η Εισαγγελία είχε δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του καθώς είχε εμπλοκή στην υπόθεση μαστροπείας με ανήλικες και φερόμενη «εγκέφαλο» την Λορέλα, είναι ο ένας από τους δυο που νωρίς το πρωί θα περάσει την πόρτα των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων για να «εκτελεστεί» το ένταλμα σύλληψης που υπήρχε σε βάρος του καθώς είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Ο ιδιοκτήτης επιχείρησης στο κέντρο της Αθήνας που κάνει τατουάζ, σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών, από το 2021 συνευρέθηκε ερωτικά με ανήλικα κορίτσια, κάτι το οποίο γνώριζε, κάνοντας τους για αντάλλαγμα ένα τατουάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, φέρεται να είχε προτείνει και σε άλλες δυο κοπέλες, να συνευρεθούν ερωτικά, με το ανάλογο… «δωράκι» αλλά εκείνες είχαν αρνηθεί.

Ο Σταύρος Παππάς

Δεμένος με το ίδιο ζευγάρι χειροπέδες θα είναι ένα ακόμα άτομο, ηλικίας 36 ετών με τα αρχικά Π.Δ ο οποίος κατηγορείται ότι τουλάχιστον μια φορά, κατόπιν συνεννόησης με τον 55χρονο, είχε μεταφέρει δυο ανήλικες σε πάρτι, εκτός Αθηνών, όπου εκεί συνευρέθηκαν ερωτικά, έναντι αμοιβής, με δύο άγνωστους άνδρες. Για τις «υπηρεσίες» τους είχαν πάρει από διακόσια ευρώ η καθεμία.

Την ίδια ώρα, τα επτά ανήλικα κορίτσια εμφανίστηκαν απρόθυμες να συνεργαστούν με τις αρχές και δεν θέλησαν να πουν το παραμικρό για το κύκλωμα που τις εξέδιδε έναντι εκατοντάδων ευρώ. Είναι μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι δυο από αυτές είχαν εμπλακεί και στην προηγούμενη υπόθεση με ανήλικες οι οποίες εκδίδονταν σε ξενοδοχεία της Αθήνας και σε σπίτια, τον περασμένο Ιανουάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, όπως και τότε έτσι και τώρα, σε μια 17χρονη και μια 18χρονη ζητήθηκε από το Ανηλίκων να υποβληθούν σε ιατροδικαστική εξέταση αλλά καμία από τις δυο δεν εμφανίστηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Αθηνών του Ε.Κ.Π.Α. «Τα κορίτσια και στις δυο υποθέσεις είχαν γνωριστεί σε κάποιο μπαρ όπου σύχναζαν και εκεί τις προσέγγισαν προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με τις δυο περιπτώσεις.

Οι αρχές μέχρι αυτή την ώρα έχουν εντοπίσει μόνο τέσσερα ερωτικά ραντεβού των ανήλικων κοριτσιών καθώς καμία τους δεν θέλησε να πει οτιδήποτε. Παραδέχτηκαν μόνο ότι τα ραντεβού τους κλείνονταν από την 25χρονη και ότι τις μετέφεραν ο 54χρονος οδηγός ταξί και ο 25χρονος φίλος της φερόμενης «αρχηγού».

Πολλά έχουν στηρίξει οι αρχές στα δυο πανάκριβα κινητά τηλέφωνα, αξίας μέχρι και 1500 ευρώ, τα οποία κατάσχεσαν από δυο κορίτσια, και τα μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να βρουν από τις επικοινωνίες τους τυχόν ραντεβού και κυρίως να προσπαθήσουν, σε δεύτερο χρόνο, να ταυτοποιήσουν «πελάτες» αλλά ενδεχομένως και άλλα μέλη του κυκλώματος.

Όσον αφορά στους τέσσερις πρώτους συλληφθέντες, το πρωί της Παρασκευής θα απολογηθούν στον ανακριτή για όσα κατηγορούνται.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button