ΕνημέρωσηΠολιτική

Ανακοινώσεις από Ερασιτέχνη και ΚΑΕ για τον θάνατο του 47χρονου στο χθεσινό ντέρμπι με Ολυμπιακό

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ένας φίλαθλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και τιμ μάνατζερ του τμήματος βόλεϊ των «πράσινων».

Για το τραγικό γεγονός εξέδωσαν ανακοίνωση, τόσο ο Ερασιτέχνης, όσο και η ΚΑΕ του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής:

«Φτωχότερη έμεινε από χτες το βράδυ η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου καθώς έφυγε από τη ζωή ο “αιώνια πιστός” Γιώργος Αλεξανδρής.

Επρόκειτο για μια Παναθηναϊκή προσωπικότητα που έβαλε το λιθαράκι της στο οικοδόμημα του Συλλόγου και στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου του «τριφυλλιού» παντοιοτρόπως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν ένα από τα παιδιά της Λεωφόρου που βρέθηκε κυριολεκτικά …στα πέταλα ολόκληρης της γης σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Πέραν της φίλαθλης ιδιότητας του υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ενώ είχε πέρασμα και από τις ακαδημίες του “τριφυλλιού”.

Ήταν ένας από τους ακάματους εργάτες του “τριφυλλιού” με βαθιά πίστη στην “πράσινη” ιδέα και υψηλά Παναθηναϊκά ιδανικά».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Αλεξανδρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (22/1).

Ο Γιώργος υπηρέτησε τον Σύλλογο με απαράμιλλη αγάπη και συνέπεια από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ, ενώ είχε θητεία και στις ακαδημίες του “τριφυλλιού”.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιώργο…».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button