Επικαιρότητα

Nίκη παραμονής για τις Γυναίκες του ΟΦΗ στην Α2 βόλεϊ – Galaksias.com

Κέρδισαν την Αγία Παρασκευή στο κλειστό το ΒΑΚ και ανανέωσαν την παρουσία τους στην κατηγορία… 

Δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α2 βόλεϊ, τα κορίτσια του ΟΦΗ, με μια εμφατική νίκη με 3-1 επί της Αγίας Παρασκευής, εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, στην οποία μετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, χάνοντας μέσα απο τα χέρια τους το πρώτο σετ (25-27), δεν έχασαν την συγκέντρωση τους, πήραν σχετικά εύκολα το δεύτερο και το τρίτο σετ φτάνοντας στο 2-1 ενώ καθάρισαν και το τέταρτο με 25-21, κερδίζοντας το “καθαρό” τρίποντο.

Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση για τα κορίτσια του Νίκου Προύφα, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, που αποτέλεσε φέτος, την μεγάλη δύναμη του ΟΦΗ, στην εξαιρετική τους πορεία στην κατηγορία.

Όπως ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας  “θέλαμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα κορίτσια ήταν εκπληκτικές. Παίξαμε φανταστικά στο σερβίς, υποδοχή και δίκαια πήραμε τους τρείς πόντους. Έχουμε δυο ακόμη παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να δούμε και κάποιες νέες παίκτριες, ενώ η σκέψη μας είναι και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των Νεανίδων (ο ΟΦΗ είναι και φέτος πρωταθλητής Κρήτης, με πολλά κορίτσια της γυναικείας ομάδας). Ευχαριστούμε τον κόσμο, που ήταν και πάλι δίπλα μας. Καλή συνέχεια και στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής, που είναι μια αξιόλογη ομάδα με υψηλούς στόχους”.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει ευχαριστεί τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ για την υποστήριξη τους στα κορίτσια.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Αγία Παρασκευή έβγαλαν φωτογραφία με το πανό των φιλάθλων, σαν ένδειξη ευχαρίστησης για την υποστήριξη τους.

Τα σετ: 25-27, 25-18, 25-17, 25-21.

OΦΗ (Νίκος Προύφας): Παπουλίδου, Μαριάτου, Αραμπατζή, Καλουτσάκη, Πρινιωτάκη, Μπελενιώτη, Βυνιχάκη, Φραγκιαδού, Πιτσούλη, Κοζωνάκη, Φανιουδάκη Ν. Φανιουδάκη Ελ., Παπαδάκη, Μπελενιώτη, Ματαλλιωτάκη.
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button