Επικαιρότητα

Παρουσία ΥΦΕΘΑ Ιωάννη Κεφαλογιάννη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Διοικητή ΑΣΔΕΝ (pics)

Παράλληλα, στην τελετή παρέστησαν Επίτιμοι Αρχηγοί, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και τις Ενώσεις Αποστράτων και Εφέδρων

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, παρέστη σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Διοικητή Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), μεταξύ του Αντιστράτηγου Σωτηρίου Κωστάκογλου και του Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου.

Από πλευράς στρατιωτικής ηγεσίας παρευρέθησαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης.

Παράλληλα, στην τελετή παρέστησαν Επίτιμοι Αρχηγοί, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και τις Ενώσεις Αποστράτων και Εφέδρων.

Κατά την επίδοση αναμνηστικού στον απερχόμενο Διοικητή ΑΣΔΕΝ, ο κ. Κεφαλογιάννης τον ευχαρίστησε για το έργο και την προσφορά του, ενώ ευχήθηκε στον νέο Διοικητή ΑΣΔΕΝ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button