Κόσμος

«Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Τερίμ ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο» – Galaksias.com

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία σχετικά με το μέλλον του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ως γνωστόν προσπαθεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Τις προηγούμενες ημέρες στη γειτονική χώρα γράφτηκε ότι ο πολύπειρος τεχνικός θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ελληνική ομάδα και αυτός που θα τον διαδεχτεί είναι ο Φερνάντο Σάντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά το Son Dakika επισημαίνει ότι ο Φατίχ Τερίμ θα παραμείνει στον πάγκο του τριφυλλιού ακόμη κι αν δεν καταφέρει να το οδηγήσει εφέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα επισημαίνει ότι ο πρώην προπονητής της Γαλατασαράι συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, κάτι που είναι απόλυτα λογικό δεδομένου ότι οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Ξεκάθαρο έχει γίνει το μέλλον του προπονητή Φατίχ Τερίμ, ο οποίος παλεύει για το πρωτάθλημα με τον ελληνικό κολοσσό Παναθηναϊκό. Ο πρασινολευκός σύλλογος αποφάσισε να συνεχίσει μαζί του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, ο επιτυχημένος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο και ξεκίνησε τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Ο Τερίμ θα συνεχίσει με την ελληνική ομάδα ανεξάρτητα από την κατάληξη του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.

Ο έμπειρος προπονητής καθόρισε τον χώρο που θα γίνει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και αποφασίστηκε να είναι στην Αυστρία. Σύμφωνα με τη λίστα του Τερίμ, έχουν ξεκινήσει και οι μεταγραφικές αναζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει κοουτσάρει σε 22 αγώνες ως προπονητής τον Παναθηναϊκό, έχοντας απολογισμό 13 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες σε αυτούς τους αγώνες», αναφέρει το δημοσίευμα.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button