ΕνημέρωσηΠολιτική

«Χαίρομαι για το ρεκόρ, αλλά… πάμε για άλλα!» – Galaksias Portal News

Εξαιρετικά ικανοποιημένος από το πανελλήνιο ρεκόρ (1:56.64) που πέτυχε στον προκριματικό των 200μ. ύπτιο, αλλά και ανυπόμονος για τις επόμενες κούρσες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης της Ντόχα, δήλωσε ο Απόστολος Σίσκος.

«Ήταν μια πολύ ωραία πρωινή κούρσα και την ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου. Σίγουρα έκανα κάποια τεχνικά λάθη που ελπίζω να διορθώσω το βράδυ για να έρθει ακόμα καλύτερη επίδοση και να περάσω στον τελικό. Ανυπομονώ για το απόγευμα», υπογράμμισε ο 19χρονος αθλητής και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ σημαντικό που “έγραψε” 1:56 το πρωί, γιατί έχουμε δουλέψει για αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που ανταμείβεται ο κόπος μας και το βλέπω και εγώ και ο προπονητής μου, του οποίου είδα την αντίδραση μετά τον τερματισμό μου. Ανυπομονούμε και είμαστε έτοιμοι»

Για το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε, ο Σίσκος είπε ότι «ήταν σίγουρα και αυτός ένας στόχος, αλλά δεν κυνηγούσα τώρα αυτόν. Ήθελα απλά να μπω, να ευχαριστηθώ την κούρσα και ό,τι ήταν να βγει θα έβγαινε. Είναι ύψιστη τιμή για μένα που κατέρριψα το πανελλήνιο ρεκόρ του Απόστολου Χρήστου και πολλά συγχαρητήρια που κέρδισε το μετάλλιο (σ.σ. στα 100μ. ύπτιο), γιατί του άξιζε. Είμαι τρομερά χαρούμενος που έσπασα το ρεκόρ του, αλλά τώρα πάμε για άλλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button