Τρόπος Ζωής

Πέθανε στενός του φίλος – Galaksias Portal News

Την απώλεια ενός πολύ καλού του φίλου έχει να διαχειριστεί ο βασιλιάς Κάρολος, τη στιγμή που εκτός από το πένθος, δίνει μάχη με τον καρκίνο και παράλληλα «τρέχουν» οι υποχρεώσεις που συνοδεύουν τον θρόνο.

Ο Βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος, βιώνει το πένθος από την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου, του 78χρονου Ian Farquhar που τους συνέδεε φιλία ετών. Ο Farquhar υπήρξε ιπποκόμος της Βασίλισσας Ελισάβετ, διάσημος κυνηγός ενώ υπηρέτησε ακόμη και στους Queen’s Own Hussars, ένα σύνταγμα ιππικού του βρετανικού στρατού.

Ο εκλιπών διατηρούσε επίσης στενούς δεσμούς και με τη βασίλισσα Camilla, ζώντας στο κτήμα του βασιλιά για πολλά χρόνια σε μια ενοικιαζόμενη αγροικία. Λέγεται ότι άφησε εκεί την τελευταία του πνοή  το πρωί της Τετάρτης (06.03.2024). 

Ο ταξίαρχος Andrew Parker Bowles, πρώτος σύζυγος και φίλος της Camilla, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν “πολύ θλιβερή” και ότι ήταν σε κακή κατάσταση τους τελευταίους μήνες.

Πηγή σε βρετναικά μέσα ανέφερε ότι συνήθιζε να διασχίζει τα χωράφια για να συναντήσει τον μονάρχη για δείπνο, αλλά εγκατέλειπε το αυτοκίνητό του όταν κολλούσε στις λάσπες και περίμενε να το σώσουν τρακτέρ.

Ο Ian παντρεύτηκε την Pammie-Jane Chafer μετά την αποχώρησή του από τον στρατό και το ζευγάρι απέκτησε τρεις κόρες.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button