ΕνημέρωσηΟικονομία

Την είδε ραλίστας στο χιόνι, τράκαρε με εκχιονιστικό μηχάνημα και κόπηκε στη μέση (βίντεο)

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ναι μεν η τετρακίνηση είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε δύσκολα τερέν όπως ένας χιονισμένος δρόμος, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το αυτοκίνητο είναι άτρωτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έναν χιονισμένο – παγωμένο δρόμο όπως σε αυτόν του βίντεο, η οδήγηση απαιτεί τεράστια προσοχή, μειωμένες ταχύτητες και υπομονή. Κάτι που δεν είχε ο οδηγός του συγκεκριμένου Subaru WRX στη Νέα Υόρκη, ο οποίος πήρε ένα σημαντικό μάθημα σχετικά με τα όρια του AWD αφού έχασε τον έλεγχο και χτύπησε πλαγιομετωπικά με εκχιονιστικό, κόβοντας το αυτοκίνητο στη μέση.

Ο λογαριασμός X (πρώην Twitter) του Υπουργείου Μεταφορών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης δημοσίευσε το βίντεο της κάμερας dashcam από το εκχιονιστικό όχημα ως προειδοποίηση προς άλλους οδηγούς για το πώς δεν πρέπει να οδηγούν σε χιονισμένο δρόμο. Το κλιπ ξεκινά καθώς το WRX προσπαθεί να περάσει ένα μεγάλο φορτηγό, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει χώρος για να στριμωχτεί ανάμεσα σε αυτό και το επερχόμενο εκχιονιστικό.

Οι τρομακτικές εικόνες δείχνουν το πίσω μέρος του WRX ως μια τσαλακωμένη μπάλα, με το μπροστινό μισό να υπάρχει ακόμα μπροστά από την κολόνα B. Μοιάζει σαν κάποιος να πήρε ένα τεράστιο μαχαίρι και να έκοψε το σεντάν στη μέση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button