Κόσμος

«Η μονταζιέρα χτύπησε και πάλι» – Galaksias.com

«Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι. Ο Δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε – για να τη διαψεύσει – φράση δημότη, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε “γκλοπ μπάτσου”. Η φράση του δημότη “κόπηκε” σκοπίμως από το βίντεο που διακινήθηκε. Όσο για την ανακοίνωση των συνδικαλιστών των αστυνομικών και τις αναφορές περί “κατωτέρων” για το πρόσωπο του Δημάρχου, απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων.

Και καταλήγει: «ΥΓ.: Είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛΑΣ να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόντρα Δημάρχου Αθηναίων με Αστυνομικούς

«Το γκλοπ του μπάτσου…».

Αυτή η φράση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων προκάλεσε την αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών (ΠΟΑΣΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών (ΠΟΑΞΙΑ), που κάνουν λόγο, για «πεζοδρομιακή» λέξη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «αντί, λοιπόν, να αναγνωρίζεται η δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή του εργαζόμενου Αστυνομικού, αναγκαζόμαστε για μία ακόμη φορά, να στιγματίσουμε δημοσίως τη συμπεριφορά των λεγόμενων “προοδευτικών” και όχι μόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση καταλήγει με ένα αιχμηρό σχόλιο για τον δήμαρχο Αθηναίων.

«Υ.Γ.: Ας μην λησμονούμε, όμως, ότι «οι ανώτεροι άνθρωποι αντέχουν τις προσβολές των κατωτέρων»…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button