ΑθλητικάΕνημέρωση

«Το επόμενο συμβόλαιό μου θα είναι πιθανότατα και το τελευταίο» – Galaksias Portal News

Ο Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι το επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει, πιθανότατα, θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του.

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε δηλώσεις πριν την κλήρωση του Κυπέλλου Γαλλίας (28/2) και ενόψει του Final Eight της διοργάνωσης που αναμένεται να κάνει τζάμπολ στις 16 Μαρτίου.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ της Μονακό τόνισε ότι το επόμενο συμβόλαιό του, πιθανότατα, θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του

“Όσο και αν αγαπώ το μπάσκετ, μερικές φορές κουράζομαι να είμαι μπασκετμπολίστας, αν αυτό έχει νόημα. Με λίγα λόγια, το επόμενο συμβόλαιό μου μάλλον θα είναι και το τελευταίο. Θα είναι στο τέλος της καριέρας μου”, δήλωσε.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μονακό, ο Τζέιμς τόνισε: “Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Δεν ξέρω πότε θα συμβεί, αλλά είναι μια μεγάλη σεζόν, ζούμε στην ίδια πόλη και οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν πώς να με προσεγγίσουν”

Ερωτηθείς για τις φιλοδοξίες του στο Κύπελλο Γαλλίας που αναμένεται να κάνει τζάμπολ στις 16 Μαρτίου, ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε: “Ένας συμπαίκτης με ρώτησε στα αποδυτήρια τι σημαίνει αυτό το τρόπαιο για μένα, αν το παίρνω στα σοβαρά. Του είπα ότι δεν με ξέρει αρκετά για να με ρωτήσει κάτι τέτοιο. Είμαι μανιακός, θέλω να κατακτήσω τα πάντα. Μισώ το να χάνω χρόνο. Δεν ήρθα εδώ για να δω φίλους ή συγγενείς, ούτε ήρθα εδώ για να χάσω. Ήρθα για να παίξω μπάσκετ και να κερδίσω” ανέφερε ενδεικτικά ο Μάικ Τζέιμς.

To άρθρο Μάικ Τζέιμς: «Το επόμενο συμβόλαιό μου θα είναι πιθανότατα και το τελευταίο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button