Κόσμος

Για κατάρριψη 10 ρωσικών drones μιλά το Κίεβο – Κάνουμε πρόοδο, λέει η Μόσχα – Galaksias.com

Η αντιαεροπορική άμυνα της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή (14/4) ότι τα αντιαεροπορικά συστήματα κατέρριψαν και τα 10 drones που είχε εξαπολύσει η Ρωσία κατά ουκρανικών στόχων.

Η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας ανέφερε στο Telegram ότι η Ρωσία εκτόξευσε και τέσσερις πυραύλους κατά της Ουκρανίας, χωρίς να διευκρινιστεί η τύχη τους.

Από την πλευρά της Μόσχας, ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέλαβε ένα χωριό κοντά στην Αβντιίβκα, στην ανατολική Ουκρανία.

Η Ρωσία αναφέρει συχνά ότι καταγράφει πρόοδο στις επιχειρήσεις της στην περιοχή απέναντι σε έναν ουκρανικό στρατό Ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε το Σάββατο (13/4) ότι κατέλαβε ένα χωριό κοντά στην Αβντιίβκα, στην ανατολική Ουκρανία, σε μια νέα προέλαση στο πλαίσιο της προώθησής του στην περιοχή.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του πήραν τον έλεγχο του χωριού Περβομάισκε στην περιφέρεια του Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία. Οι στρατιώτες «απελευθέρωσαν» το Περβομάισκε, νοτιοδυτικά της Αβντιίβκα, την οποία κατέκτησαν τον Φεβρουάριο, τονίζει.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button