Κόσμος

Αστυνομικός κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών – Galaksias.com

Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, ενώ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η οποία τον άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν επίσης ένας 40χρονος και μία 70χρονη, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα ένα άτομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 41χρονος αστυνομικός συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες εις βάρος του, ενώ από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν ύποπτες επικοινωνίες με τον 40χρονο, προμήθειες μικροποσοτήτων ναρκωτικών, ενώ οι δύο άνδρες φαίνεται να χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες αναφερόμενοι στα ναρκωτικά, όπως «πιτάκια» και «σπανακοπιτάκια».

Κατά τη δικογραφία, ο υπαρχιφύλακας φέρεται να συνόδευσε τον 40χρονο στον Δενδροπόταμο, όπου ο δεύτερος προμηθεύτηκε από την 70χρονη μια μικροσυσκευασία με ποσότητα 0,36 γραμμάρια κοκαΐνης. Ακολούθησε η επέμβαση των «αδιάφθορων» και η σύλληψη των εμπλεκόμενων προσώπων.

Στην απολογία του, ο αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι με τον 40χρονο γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια κι ότι τον συνόδευε για να προμηθευτεί ο συγκατηγορούμενός του ναρκωτικά. Αρνήθηκε δε ότι κάνει χρήση, σε αντίθεση με τον 40χρονο που παραδέχτηκε ότι είναι εξαρτημένος, ενώ η 70χρονη δήλωσε χρόνια τοξικομανής, κάνοντας λόγο για διακίνηση μεταξύ εξαρτημένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εισαγγελέας και ανακρίτρια επιφύλαξαν την ίδια ποινική μεταχείριση και στους άλλους δύο κατηγορούμενους αφήνοντάς τους ελεύθερους (την ηλικιωμένη με περιοριστικό όρο).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button