ΕνημέρωσηΟικονομία

Στο αεροπλάνο προς την Κίνα «βρήκε» τον Σολτς η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ – Τι δήλωσε

Μέσα στο αεροπλάνο προς την Κίνα (η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με το Ιράν) στα πλαίσια επίσκεψης του μαζί με την αφρόκρεμα τη γερμανικής επιχειρηματικής κοινότητας “βρήκε” το καγκελάριο της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, η επίθεση την οποια εξαπόλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ σήμερα (14.04.24) τα χαράματα.

Ο ίδιος ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς (SPD) έγραψε στο Χ: “Η αεροπορική επιδρομή σε ισραηλινό έδαφος που ξεκίνησε απόψε το Ιράν είναι ανεύθυνη και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα. Το Ιράν διακινδυνεύει μια πυρκαγιά. Στεκόμαστε στενά στο πλευρό του Ισραήλ και θα συζητήσουμε τώρα όλα τα υπόλοιπα με τους συμμάχους μας”.

Για τις επόμενες τρεις ημέρες (14 – 17 Απριλίου), ο Σολτς θα επισκεφτεί μεγάλες πόλεις και στο τέλος θα έχει συνομιλίες με τον αρχηγό του κινεζικού κράτους και αρχηγό του κόμματος Σι Τζινπίνγκ, τρεις υπουργούς και σχεδόν όλους τους σημαντικούς διευθύνοντες συμβούλους του DAX 30 στις αποσκευές του.

To άρθρο Στο αεροπλάνο προς την Κίνα «βρήκε» τον Σολτς η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ – Τι δήλωσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button