Επικαιρότητα

Ανήλικες στη Θεσσαλονίκη χτυπούσαν 15χρονη και κατέγραφαν τον ξυλοδαρμό της – Σοκάρει το βίντεο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μία 15χρονη στην Τούμπα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, η οποία βγαίνοντας από ίντερνετ καφέ, δέχτηκε την άγρια επίθεση από ανήλικα κορίτσια

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA, αρχικά ένα κορίτσι φτύνει στο πρόσωπο την 15χρονη και στη συνέχεια δέχεται γροθιά στο αριστερό της μάτι από μία ανήλικη, τη στιγμή που μία τρίτη κοπέλα βιντεοσκοπεί όλο το επεισόδιο.

Το συγκεκριμένο βίντεο στη συνέχεια το ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το κορίτσι την ώρα που έβγαινε από ένα internet cafe την ακολούθησαν 7 ανήλικα κορίτσια, όπου την οδήγησαν σε ένα σημείο πίσω από το κατάστημα, σε μία πιλοτή αυτοκινήτων.

Όπως είπε η 15χρονη, η μία ανήλικη της επιτέθηκε με μία γροθιά στο μάτι, ενώ η άλλη κατέγραφε με το κινητό της επίθετο την άγρια επίθεση.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία έγινε στην περιοχή της Τούμπας. Λίγο αργότερα η 15χρονη μαζί με τον πατέρα της μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας και κατατέθηκε μήνυση.

Οι ανήλικες που φέρονται να χτύπησαν τη 15χρονη αυτή την στιγμή καταθέτουν στο αστυνομικό τμήμα για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πατέρας της 15χρονης που δέχθηκε την επίθεση στο Live News
Όπως ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης, η κόρη του μάλωσε με τις άλλες ανήλικες γιατί αντιλήφθηκε ότι έκαναν bullying σε ένα άλλο κορίτσι και προσπάθησε να το προστατέψει.

«Πήραν την μικρή μέσα από ένα internet cafe, την έβγαλαν έξω λέγοντας ‘έλα να σου πούμε κάτι’. Την πήραν σε μία πιλοτή, όπου εκεί την φτύσανε και την χτυπήσαν. Μετά έφυγαν και πήγε ένας πιτσιρικάς να την σηκώσει». 

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button