ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Τι αλλάζει στην #Μeta «έκδοση» του Facebook

Το Facebook απέκτησε μεν νέα επωνυμία και δη προερχόμενη από ελληνική λέξη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε το… Facebook για χάρη του Meta. 

Όπως δεν σημαίνει ότι αυτή η αλλαγή επωνυμίας δεν έχει πολλές ακόμη επιπτώσεις στον τρόπο με τον οποίο ο διαδικτυακός κολοσσός θα λειτουργεί από εδώ και στο εξής και στα πλάνα του Marc Zuckerberg για το άμεσο μέλλον.

Καταρχάς, αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι πως η εφαρμογή του Facebook δεν αλλάζει επωνυμία. Αυτό που αλλάζει είναι η επωνυμία της εταιρείας στην οποία ανήκει η εφαρμογή του Facebook αλλά και αυτές του Instagram και του WhatsApp μεταξύ άλλων. Η Facebook Technologies μετονομάζεται σε Meta, όπως το 2015 η μητρική εταιρεία της Google ονομάστηκε Alphabet. Αλλά αυτό δεν είχε ως αποτέλεσμα η διάσημη μηχανή αναζήτησης ή το Google Mail να αλλάξουν επωνυμία!

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger