Κόσμος

11χρονος πέθανε εισπνέοντας χημικές ουσίες – Η επικίνδυνη πρόκληση «chroming» στο Tik Tok – Galaksias.com

Ανησυχία προκαλεί στην κοινή γνώμη της Μεγάλης Βρετανίας ο θάνατος ενός μαθητή από εισπνοή χημικών ουσιών μετά από πρόκληση στο TikTok για «chroming».

Θύμα της νέας επικίνδυνης πρόκλησης, ο 11χρονος Tommie-Lee Gracie Billington, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι ενός φίλου του στο Λάνκαστερ το Σάββατο, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου.

Όπως έγινε γνωστό το 11χρονο αγόρι από την Μεγάλη Βρετανία έχασε τη ζωή του καθώς εισέπνευσε τοξικές χημικές ουσίες μετά από πρόκληση στο TikTok γνωστή ως «chroming».

«Πέθανε ακαριαία μετά από ύπνο στο σπίτι ενός φίλου. Τα αγόρια είχαν δοκιμάσει την τρέλα TikTok», είπε η γιαγιά του αγοριού, Τίνα Μπερνς.

«Ο Tommie-Lee υπέστη καρδιακή ανακοπή αμέσως και πέθανε εκεί. Το νοσοκομείο έκανε τα πάντα για να τον φέρει πίσω αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Είχε φύγει», πρόσθεσε.

«chroming» – Τι είναι

Το chroming περιλαμβάνει την εισπνοή των αναθυμιάσεων από κοινά είδη οικιακής χρήσης, όπως δοχεία αεροζόλ, βερνικιού νυχιών, διαλύτες χρωμάτων και προϊόντα καθαρισμού, ενώ οι έφηβοι κινηματογραφούν τη διαδικασία και τα αποτελέσματα για να τα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι, τo chroming μπορεί να προκαλέσει σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, ασφυξία, καρδιακές ανακοπές και πολλά άλλα με μία και μόνο εισπνοή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button