Κόσμος

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τη Rainbow Waters για τη στήριξή της στον πρωταθλητή Απόστολο Χρήστου

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σε μια λαμπερή εκδήλωση στην έδρα της, βράβευσε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, αλλά και όσους στηρίζουν έμπρακτα τους Έλληνες αθλητές στον δρόμο τους προς την επιτυχία, μεταξύ των οποίων περήφανος χορηγός είναι και η Rainbow Waters.

Στην εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Marketing της ΕΟΕ Νίκος Ιατρού, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στις απευθείας χορηγίες στους Έλληνες αθλητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Rainbow Waters στηρίζει έμπρακτα τον πρωταθλητή κολύμβησης Απόστολο Χρήστου

Η βράβευση της Rainbow Waters έγινε στα πλαίσια της στήριξής της στον πρωταθλητή κολύμβησης Ελλάδας και Ευρώπης και τρίτο στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, Απόστολο Χρήστου, στον οποίο η εταιρεία αποτελεί αρωγό στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η Rainbow Waters βρίσκεται στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή, παρακολουθώντας τον με υπερηφάνεια να αγωνίζεται και να εκπροσωπεί τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, κατακτώντας κορυφαίες θέσεις και προάγοντας το ήθος και το αθλητικό ιδεώδες μέσα και έξω από την πισίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμμαχός του σε κάθε στόχο και κάθε επιτυχία του είναι το ποιοτικό νερό που τον βοηθά να παραμένει σε άψογη φυσική κατάσταση και άριστη υγεία, ώστε να επιτυγχάνει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε «μάχη» που δίνει.

Το νερό, άλλωστε, είναι για τον Απόστολο Χρήστου το φυσικό του στοιχείο και γι’ αυτό επιλέγει τη Rainbow Waters, την κορυφαία εταιρεία στο νερό, για να συμβάλλει καθοριστικά σε κάθε βήμα της πορείας του που χαρακτηρίζεται από συνεχείς διακρίσεις.

Ως υπερήφανος χορηγός του Απόστολου, τον βοηθάει να εκπληρώσει τα όνειρά του και είναι μεγάλη της τιμή να παρακολουθεί έναν τόσο πειθαρχημένο, δυναμικό και επίμονο αθλητή να καταφέρνει εξαιρετικά επιτεύγματα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button