ΑθλητικάΕνημέρωση

«Είχαν προσεγγίσει τρεις ποδοσφαιριστές μου στη Ρίο Άβε ζητώντας τους να έχουν μειωμένη απόδοση» – Galaksias Portal News

Αποκάλυψη σοκ από Πέδρο Μαρτίνς. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού κατέθεσε σε δίκη του γνωστού ατζέντη, πως τρεις παίκτες του -την περίοδο που βρισκόταν στον πάγο της Ρίο Άβε- είχαν δεχθεί πρόταση για μειωμένη απόδοση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέθεσε στη δίκη του γνωστού ατζέντη, Σέζαρ Μποναβεντούρα, ο οποίος κατηγορείται ότι δωροδοκούσε παίκτες για να ευνοήσει την Μπενφίκα και αποκάλυψε ότι τρεις ποδοσφαιριστές της Ρίο Άβε του είχαν μεταφέρει ότι τους είχε προσεγγίσει ο γνωστός ατζέντης, ζητώντας τους να έχουν μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με τους “αετούς” της Λισαβόνας.

Τρεις παίκτες μου (ο Μαρσέλο, ο Κάσιο και ο Λιόν) ήρθαν στο γραφείο μου και ενημέρωσαν ότι είχαν προσεγγιστεί από έναν ατζέντη, χωρίς να διευκρινίσουν το όνομά του, το οποίο έμαθα αργότερα μέσω των ΜΜΕ. Τους είχε ζητήσει να έχουν μειωμένη απόδοση στο προσεχές παιχνίδι μας. Οι ποδοσφαιριστές ένιωθαν εξαιρετικά άβολα και μου ζήτησαν να μην τους βάλω να παίξουν, διότι σε περίπτωση κακής απόδοσης, θα τους σταύρωναν. Εγώ δεν δέχθηκα να μην τους βάλω, τους εμπιστευόμουν.

Δεν θυμάμαι τι ποσά μου είπαν. Εγώ ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο και έθεσα το θέμα στα αποδυτήρια. Τελικά, έβαλα τους δύο να παίξουν και δεν θυμάμαι κάποιος από αυτούς να είχε μειωμένη απόδοση”, ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής “O’ Jogo”.

To άρθρο Πέδρο Μαρτίνς: «Είχαν προσεγγίσει τρεις ποδοσφαιριστές μου στη Ρίο Άβε ζητώντας τους να έχουν μειωμένη απόδοση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button