Κόσμος

Ανησυχία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον – «Κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο»

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον καθώς το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια νεότερη ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα αυτό.

Κεντρικό θέμα συζήτησης τόσο για τους Άγγλους όσο και διεθνώς, αποτελεί η κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία υποβλήθηκε την Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση του παλατιού, η επέμβαση και η νοσηλεία της πριγκίπισσας θα διαρκέσει έως και 14 ημέρες, ενώ όπως εκτιμούν η Κέιτ δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση έως και το Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αυτά που έχουν γίνει γνωστά, η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο χειρουργείο για μία προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί ούτε το σημείο που έγινε η επέμβαση, ούτε ο λόγος που οδήγησε σε αυτή.

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον διαθέτει μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό, πολλά δημοσιεύματα αναφέρθηκαν σε κακοήθεια την οποία πιθανώς αντιμετωπίζει η Πριγκίπισα της Ουαλίας.

Πηγές του παλατιού όμως διέψευσαν κατηγορηματικά αυτό το σενάριο.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco και επικαλούμενη συνομιλία της με ένα βοηθό του Παλατιού αποκάλυψε ποια είναι πραγματικά η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείρηση.

«Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις» είπε για να συνεχίσει: «Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες. Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη μετεγχειρητική περίοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη Marca.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button