ΑθλητικάΕνημέρωση

«Δέχτηκα άπειρες… ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεσή μου» – Galaksias Portal News

Η ανάρτηση του Γιώργου Γιακουμάκη μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ποδοσφαίρου από την Γεωργία -στη διαδικασία των πέναλτι- και τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχθηκε.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης απάντησε σε όλους όσους του έστειλαν διάφορες “ευχές” μέσω των social media, μετά το χαμένο του κρίσιμο πέναλτι στο Γεωργία – Ελλάδα και τον αποκλεισμό της Γαλανόλευκης από τα τελικά του Euro 2024.

Ο Έλληνας επιθετικός έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως εύχεται όλοι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής. Παράλληλα, συμπλήρωσε δεν κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στην οικογένειά του, να γυρίσει νικητής (σ.σ. η σχετική φωτογραφία που πόσταρε, ήταν με τα παιδιά του, να του δίνουν μια αγκαλιά).

Το ποστάρισμα του Γιώργου Γιακουμάκη:

“Ταξιδεύοντας πάνω από 20 ώρες για να επιστρέψω στο σπίτι μου δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι ότι δεν κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Ότι δηλαδή θα γυρίσω πίσω νικητής! Μία υπόσχεση που είχα δώσει εδώ και 4 μήνες! Αυτός είναι και ο λόγος που με καταρράκωσε περισσότερο.

Δέχτηκα άπειρες ευχές το τελευταίο 24ωρο και δεν έχω παρά να ευχηθώ κι εγώ ο ίδιος στους ίδιους αυτούς ανθρώπους κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον να βρουν το νόημα της ζωής όπως έχω εγώ και να πάρουν τέτοιες αγκαλιές και αγάπη όπως πήρα εγώ σήμερα, διότι προφανώς δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή τους από την οικογένειά τους.

Υγ: Πολλοί από χθες έγιναν από γνωστοί, φίλοι μου.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης! Σας εκτιμώ απεριόριστα. #ελλαδαραγιαπαντα”.

 

To άρθρο Συγκλονίζει ο Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες… ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεσή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button