ΑθλητικάΕνημέρωση

Διπλό με ανατροπή και σούπερ Ντε Μπρόινε για τους «Πολίτες» στην Premier League – Galaksias Portal News

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με το επιβλητικό 4-2 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλλας και “έπιασε” κορυφή στη βαθμολογία της Premier League, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο από Λίβερπουλ και Άρσεναλ.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 3′ με γκολ του Ματέτα για την Κρίσταλ Πάλας, η Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε άμεσα με γκολ από τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος συνέχισε το προσωπικό του… σόου, με γκολ και ασίστ στο δεύτερο ημίχρονο, “καθαρίζοντας” το ματς για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Premier League.

Ο Λιούις είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και ο Χάαλαντ βρήκε δίχτυα από την ασίστ του αρχηγού του, ενώ οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα δεύτερο γκολ όταν όλα είχαν κριθεί, με τον Έντουαρντ. Η Μάντσεστερ Σίτι έφθασε έτσι τους 70 βαθμούς, όσους έχει και η Λίβερπουλ, με την Άρσεναλ να είναι στους 68 βαθμούς και τις τρεις ομάδες να συνεχίζουν τη “μάχη” για τον τίτλο στην Αγγλία.

To άρθρο Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 2-4: Διπλό με ανατροπή και σούπερ Ντε Μπρόινε για τους «Πολίτες» στην Premier League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button