Υγεία & Διατροφή

Στην Ουγγαρία για προετοιμασία Πρεβολαράκη, Μπάρμπα και Γκίκα – Galaksias Portal News

Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι σκληρός και… επίπονος! Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της Πάλης συνεχίζουν εντατικές προετοιμασίες, προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για το απαιτητικό 2024.

Οι Μαρία Πρεβολαράκη, Νικολέτα Μπάρμπα και Μαρία Λουίζα Γκίκα συνεχίζουν τις σκληρές προετοιμασίες στο εξωτερικό. Οι τρεις πρωταθλήτριες μαζί με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Μόισεν Παριγέι συμμετείχαν σε πολυήμερο καμπ προετοιμασίας στην Ουγγαρία, που ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στόχος φυσικά να βάλουν τις βάσεις και να συνεχίσουν το έργο των τελευταίων ετών. Δηλαδή τις μεγάλες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Το τελευταίο διάστημα οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχουν συμμετάσχει επίσης σε καμπ προετοιμασίας σε Αμερική (Πρεβολαράκη), Παρίσι (Πρεβολαράκη, Γκίκα) και Ρωσία (Μπάρμπα).

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και περιλαμβάνει πολλαπλές προπονήσεις την ημέρα. Μεγάλος στόχος για την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών Μαρία Πρεβολαράκη είναι η πρόκριση στο Παρίσι 2024, ενώ οι Γκίκα και Μπάρμπα θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στις ηλικιακές τους κατηγορίες.

Η τύχη πάντως γύρισε την πλάτη στην Νικολέτα Μπάρμπα. Η χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης γύρισε νωρίτερα από την Ουγγαρία, προκειμένου να πάρει το καινούργιο διαβατήριο και να ταξιδέψει σε καμπ προετοιμασίας στη Ρωσία. Μόλις πήρε το νέο διαβατήριο, έπεσε θύμα ληστείας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ταξιδέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι ο αγωνιστικός προγραμματισμός συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς και όλα κυλάνε όπως τα έχει σχεδιάσει ο ομοσπονδιακός προπονητής Μόησεν Παριγέι.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Πρεβολαράκη έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση για το Παρίσι 2024 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023, όπου κατέλαβε την 5η θέση και με την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη της ΕΛΟΠ έχει γίνει αποδεκτό όλο το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει για να πάρει αυτό που πραγματικά αξίζει: μια θέση στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button