ΑθλητικάΕνημέρωση

«Το πρόβλημα ήταν ότι ήμασταν αφελείς» – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός έκανε απίθανο διπλό στην Τούμπα με 4-1 επί του ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Super League 1 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν εκνευρισμένος μετά το ματς, για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στις αντεπιθέσεις.

Ο Λουτσέσκου έκανε λόγο για “αφέλεια” των παικτών του κατά τη διάρκεια του αγώνα, η οποία και οδήγησε σε γκολ του Ολυμπιακού στις αντεπιθέσεις, “σκοτώνοντας” τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Οι δηλώσεις από τον Λουτσέσκου

«Στο ποδόσφαιρο κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Το πρόβλημα ήταν ότι ήμασταν αφελείς, για να μη χρησιμοποιήσω κάποια πιο βαριά έκφραση, ιδιαίτερα στα δύο πρώτα γκολ που δεχτήκαμε.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, ενώ όλες οι φάσεις του αντιπάλου κατέληξαν γκολ. Ήταν πιο έξυπνος ο Ολυμπιακός σήμερα. Αυτή είναι η εικόνα του σημερινού παιχνιδιού. Θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε σκοράρει στο 0-0 ή στο 1-1. 

Σκόραραν δύο γκολ όταν ήμασταν σε αμυντική μετάβαση γιατί αναζητούσαμε το γκολ σε εκείνο το σημείο. Στο πρώτο μέρος είχαν την κατοχή, κυριάρχησαν. Εμείς προσπαθούσαμε με τρανζίσιον να βρούμε χώρους. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο επιθετικοί. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που είχαμε. Είναι μια ήττα 1-4, αλλά δεν γίνεται να πετάξουμε την προσπάθεια και ότι έχουμε κάνει έως τώρα. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιδράσουμε στις στατικές φάσεις. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύουμε άλλο την κατάσταση».

To άρθρο Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Το πρόβλημα ήταν ότι ήμασταν αφελείς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button