Επικαιρότητα

Στις ευρωεκλογές δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος – Galaksias.com

Ο κ. Πλακιωτάκης επισήμανε πως απομένουν λιγότερο από 3 μήνες έως τις ευρωεκλογές για να τονίσει πως «η εκλογική αναμέτρηση είναι σημαντική όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρώπη

Κάλεσμα συστράτευσης ενόψει των ευρωεκλογών απηύθυνε από την Θεσσαλονίκη ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ανοίγοντας τις εργασίες του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

«Τιμούμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί το κόμμα μας, η παράταξη που έβγαλε τη χώρα από τα σκοτεινά χρόνια της δικτατορίας, δεν είναι μόνο συνομήλικη της Δημοκρατίας μας. Είναι συστατικό της στοιχείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλακιωτάκης για να προσθέσει «Η Νέα Δημοκρατία δεν απεκατέστησε, απλώς, το πολίτευμα. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας  αποτελέσαμε τον παράγοντα που εγγυάται την ομαλή λειτουργία του προς όφελος της πατρίδας και των πολιτών της. Το αποδείξαμε σε κάθε κρίσιμη στιγμή που το εθνικό καθήκον μας κάλεσε να βγούμε μπροστά». 

Ο κ. Πλακιωτάκης επισήμανε πως απομένουν λιγότερο από 3 μήνες έως τις ευρωεκλογές για να τονίσει πως «η εκλογική αναμέτρηση είναι σημαντική όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρώπη. Για αυτό και στις 9 Ιουνίου δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος, η διαμαρτυρία ή η αποχή. Γιατί, απέναντι μας, έχουμε τον λαϊκισμό, που είναι πάντα εδώ και καραδοκεί για να επανέλθει. Δείτε για παράδειγμα πως λειτουργούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μόνιμη άρνηση των πάντων, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ψεύτικα διλήμματα, διχασμός, δημαγωγία, ιδεοληψίες, προσπάθεια ακύρωσης όλων όσων έχουμε πετύχει. Έφτασαν ακόμα και στο σημείο να αναλάβουν εκστρατεία σπίλωσης της χώρας στην Ευρώπη αδιαφορώντας για τη μεγάλη ζημιά που προκαλείται στη χώρα, ακόμα και για την απώλεια κρίσιμων ευρωπαϊκών πόρων που στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button