Επικαιρότητα

Μια που έχουμε φτάσει ως εδώ, φυσικά και θέλουμε τον τελικό – Galaksias.com

Ο Ισπανός προπονητής παραδέχθηκε ότι η ομάδα του… υπέφερε απέναντι στη Φενερμπαχτσέ…

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την πρόκριση των Πειραιωτών σε ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην Ιστορία τους.

Ο Ισπανός προπονητής παραδέχθηκε ότι η ομάδα του… υπέφερε απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, αλλά η «ανταμοιβή ήρθε στο τέλος» και πλέον μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και τον τελικό του Europa Conference League. 

Αναλυτικά: 

Για την πρόκριση: «Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που κάναμε, δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Υποφέραμε. Ειδικά μετά την ισοφάριση στο 12′. Αντέξαμε όμως και η ανταμοιβή μας ήρθε στο τέλος. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Πραγματικά κυνηγήσαμε τη νίκη, προσπαθήσαμε πολύ. Μετά το γρήγορο γκολ της Φενέρ η συνέχεια δεν θα ήταν εύκολη για μας, μας πίεσαν. Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας εμείς όπως και λίγο πριν το τέλος με την κεφαλιά, ευτυχώς τα καταφέραμε στο πέναλτι. Έπρεπε να αντέξουμε και το κάναμε. Τώρα έχουμε δύσκολη συνέχεια με την Άστον Βίλα. Να ξεκουραστούμε όμως πρώτα και μετά να ασχοληθούμε με το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ». 

Για την απόφασή του να κάνει βασικό τον Τζολάκη: «Αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζω να αλλάζω τους τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως έχω πάρει αυτή την απόφαση και άλλες φορές στην καριέρα μου. Όταν ένας γκολκίπερ πηγαίνει καλά, τον αντιμετωπίζεις και αυτόν σαν οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Ο Τζολάκης τα πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να συνεχίσει να προσφέρει. Προπονείται και δουλεύει και αυτός και ο Πασχαλάκης πολύ καλά». 

Για τον στόχο του τελικού: «Μια που έχουμε φτάσει ως εδώ, φυσικά και θέλουμε τον τελικό. Με όλο τον σεβασμό στην Άστον Βίλα, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως εμείς πάμε να τα δώσουμε όλα με όλες μας τις δυνάμεις και ελπίζουμε να πάμε στον τελικό».

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button