ΑθλητικάΕνημέρωση

Αντίο με ισοπαλία για την εθνική Νέων – Galaksias Portal News

Ισόπαλη 3-3 αναδείχθηκε η εθνική Νέων (Κ19) με αντίπαλο τη Σερβία, στον τελευταίο αγώνα της για τον 4ο όμιλο της Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Έτσι, η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με μία ισοπαλία και δύο ήττες στη διοργάνωση.

Το σημερινό ματς που έγινε στην Ταμπούα της Πορτογαλίας ήταν συναρπαστικό, καθώς οι δύο ομάδες -έχοντας ήδη αποκλειστεί- έπαιξαν εντελώς απελευθερωμένα.

Η εθνική Νέων βρέθηκε πίσω 0-2 στις αρχές του β΄ ημιχρόνου από γκολ των Σεραφίμοβιτς (3΄), Σλίβιτς (48΄). Όμως έβγαλε αντίδραση και με σκορερ τους Αλεξίου (59΄,78΄), Καλοσκάμη (72΄) «γύρισε» το ματς και άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο, ο Σλίβιτς ήταν αυτός που «μίλησε» τελευταίος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 στο 88΄.

Μακράν κορυφαίος της Ελλάδας στη διοργάνωση ήταν ο αρχηγός της, Χρήστος Αλεξίου. Ο σέντερ μπακ της Ίντερ αναδείχθηκε, μάλιστα και πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με 3 γκολ καθώς είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς με την Πορτογαλία (1-2).

Η έκπληξη έγινε στο άλλο ματς του ομίλου, όπου η Δανία νίκησε 2-0 την Πορτογαλία στην Κοϊμπρα και προκρίθηκε στην τελική φάση, αφήνοντας έξω τους «οικοδεσπότες».

Η σύνθεση της εθνικής (Τάσος Θέος): Καρακασίδης, Γεωργιάδης (61΄ Λιατσικούρας), Αλεξίου, Κάτρης, Δεληγιάννης, Κοντούρης, Μπάκουλας, Ανδρικόπουλος (46΄ Μπ. Κωστούλας), Καλοσκάμης (90+3΄ Μαρούτσης), Γκούμας (61′ Πασαχίδης), Γκιτέρσος (88΄ Παπακανέλλος)

To άρθρο Σερβία – Ελλάδα 3-3: Αντίο με ισοπαλία για την εθνική Νέων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button