Επικαιρότητα

14 συλλήψεις για ζάρια, μεταξύ τους αιρετός της Αχαΐας – Galaksias.com

Στη σύλληψη 14 ατόμων που εντοπίστηκαν να παίζουν ζάρια, προχώρησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης το βράδυ της Κυριακής 3/3/2024, σε καφενείο που λειτουργεί στην οδό Κανακάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και αιρετός της Αχαΐας, αλλά και δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας. Ενας εξ’ αυτών είχε αναλάβει το ρόλο του προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος, ενώ της σύλληψης διαφεύγει ο ιδιοκτήτης.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δεκατέσσερις άνδρες, (δώδεκα ημεδαποί – δυο αλλοδαποί), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται για να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου συνέλαβαν δεκατρείς άνδρες, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες σε παράνομο τυχερό παίγνιο και έναν ακόμα άνδρα, που λειτουργούσε το κατάστημα ως προσωρινά υπεύθυνος.

Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα τους στο κατάστημα και στους συλληφθέντες βρήκαν και κατέσχεσαν ως πειστήρια (19.000) ευρώ, (18) πεσσούς, (178) μάρκες και δύο τράπουλες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button