Τρόπος Ζωής

Η Έλενα Τσαγκρινού γίνεται πρώτη φορά μαμά τον Αύγουστο και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει

Σε πλάγη ευτυχίας πλέει η Έλενα Τσαγκρινού που θα γίνει για πρώτη φορά μαμά τον ερχόμενο Αύγουστο ενημέρωσε τους followers της, πόσων μηνών είναι αλλά και πόσα κιλά έχει «βάλει».

Η Έλενα Τσαγκρινού ετοιμάζεται να γίνει μαμά, αφού βρίσκεται ήδη στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης και αναμένει τον ερχομό του παιδιού της το καλοκαίρι.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της DJ Stephan, βίωσαν μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή τους διότι  πριν περίπου έναν χρόνο η ίδια είχε μια ατυχή εγκυμοσύνη που διακόπηκε απότομα.

Μέσα από το Instagram της η Έλενα Τσαγκρινού μοιράζεται αρκετά πράγματα που έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη της και συνομιλεί με άλλες μαμάδες ή γυναίκες που κυοφορούν επίσης τα παιδιά τους, με τις οποίες ανταλλάσσει απόψεις και ανησυχίες.

Σε ένα πρόσφατο Q&A που έκανε, η Έλενα Τσαγκρινού εκτός από την αποκάλυψη που έκανε για τον μήνα που θα γεννήσει, απάντησε σε άλλη ερώτηση, πως μέχρι στιγμής έχει πάρει 4-5 κιλά.

To άρθρο Η Έλενα Τσαγκρινού γίνεται πρώτη φορά μαμά τον Αύγουστο και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button