ΕνημέρωσηΟικονομία

Τι, πώς και πού μπορούμε να ανακυκλώσουμε από τις συσκευές που χρησιμοποιούμε

Δεν είναι λίγες οι φορές, που ενώ θέλουμε να συνεισφέρουμε στα θέματα που κυριαρχούν στην «ατζέντα» της επικαιρότητας -όπως είναι το περιβάλλον και η προστασία του πλανήτη μας- αισθανόμαστε πως αδυνατούμε. Ο λόγος είναι ότι πέρα από την αλλαγή του τρόπου ζωής μας, χρειαζόμαστε και την κατάλληλη ενημέρωση, ώστε να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την πρακτική.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς για να μπορέσουν οι πολίτες να ενσωματώσουν τις αρχές της βιωσιμότητας στην καθημερινή τους ρουτίνα, οφείλουν πρώτα-πρώτα να αναγνωρίσουν ποιο είναι το «τρίπτυχο» μίας επιτυχημένης διαδικασίας ανακύκλωσης παλιών, χαλασμένων, ξεχασμένων ηλεκτρικών συσκευών, είτε είναι μικρές είτε μεγάλες, έτσι ώστε να γίνουν «κοινωνοί» στο μεγαλύτερο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων στην Ελλάδα, το οποίο καλύπτει όλη τη χώρα, αλλά και όλες τις κατηγορίες ηλεκτρικών συσκευών.

Οι απαντήσεις που οφείλει να γνωρίζει ο καθένας, γύρω από τα καίρια ερωτήματα του εν λόγω ζητήματος, πηγάζουν από τρεις βασικές θεματικές, που δίνουν τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει μέσω της Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε.: «Τι μπορώ να ανακυκλώσω;», «Πώς μπορώ να ανακυκλώσω;» «Πού μπορώ να ανακυκλώσω;».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger