Τρόπος Ζωής

Η Βέτα Μπετίνη δεν μου μιλούσε έναν μήνα όταν τα έφτιαξα με την κόρη της – Galaksias Portal News

Για τη σχέση ζωής με την Βέτα Μπετίνη, χάρη στην οποία γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, μίλησε ο Δημήτρης Χαβρές στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν το βράδυ της Τετάρτης (21.02.2024), βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show.

Ο Δημήτρης Χαβρές, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του με την πεθερά του, Βέτα Μπετίνη.

«Θέλω να αφιερώσουμε τη σημερινή εκπομπή στη Βέτα Μπετίνη. Η Βέτα μας ενώνει, για μένα ήταν μια γυναίκα που μιλούσα πολύ μαζί της και είχαμε μια σχέση αγαπησιάρικη. Εσύ είσαι παντρεμένος με την κόρη της αν και ξέρω ότι, όταν τα έφτιαξες με την κόρη της, δεν σου μιλούσε για έναν μήνα» έκανε την… εισαγωγή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Για έναν μήνα! Πήγαινα στο σπίτι, τρώγαμε και… ούτε να γυρίσει να με κοιτάξει! Σήμερα είμαστε μαζί με την Λιάνα σχεδόν 18 χρόνια και έχουμε την κόρη μας, την Ελισάβετ που είναι 14 χρονών», είπε ο Δημήτρης Χαβρές.

  

«Έπαιζα στους Στάβλους και εκεί γνώρισα την Βέτα. Είναι μια ιστορία που έτσι λίγο έχει βγει από τα παραμύθια γιατί, όπως ξέρεις πολύ καλά, είναι μια αγκαλιά, ένας άνθρωπος που σε βάζει κάτω από τη φτερούγα της.

Όταν συναντήθηκα εγώ με τη Βέτα, με έσερνε παντού, γούσταρε πολύ που την πήγαινα με την μηχανή, ανέβαινε επάνω στην Άφρικα και την πηγαινοέφαιρνα στα γυρίσματα. Ένας άνθρωπος ο οποίος μου χάραξε τη ζωή.

   

Περάσαμε περιόδους που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες αλλά, όταν γυρνούσε και σου έλεγε “μην ανησυχείς αγόρι μου, εγώ είμαι εδώ”, με αυτό το ύφος, το ένιωθες μέσα στο πετσί σου αυτό το πράγμα.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ήμουν άνεργος εκείνη την σεζόν στο θέατρο και έκανα μια άλλη άσχετη δουλειά, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έχω ανοίξει ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, έλα να με βρεις”.

   

Πάω να την βρω, ήταν ένα μαγαζί με ορυκτούς κρυστάλλους και από εκείνη την πρώτη ημέρα δεν ξανάφυγα ποτέ γιατί γνώρισα την κόρη της, την Λιάνα» αφηγήθηκε ο Δημήτρης Χαβρές.

To άρθρο Δημήτρης Χαβρές: Η Βέτα Μπετίνη δεν μου μιλούσε έναν μήνα όταν τα έφτιαξα με την κόρη της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button