ΑθλητικάΕνημέρωση

«Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Ο Γιώργος Μασούρας αδυνατεί ακόμα να πιστέψει την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει και στο παρελθόν στην πηγή αλλά δεν είχε πιει… νερό στην Ευρώπη. Άγγιξε αρκετές φορές το θαύμα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε.

Ατυχία, λάθη και λεπτομέρειες στέρησαν από τους Πειραιώτες ιστορικές προκρίσεις, αλλά το έπος της Πόλης ήρθε να τα σβήσει όλα.

Ο Γιώργος Μασούρας μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League τόνισε πως αυτή η επιτυχία ήταν για όλες τις φορές που η ομάδα δεν τα κατάφερε στην Ευρώπη στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας:

Για τις αποκρούσεις του Τζολάκη: «Ήμουν πολύ σίγουρος για τον Κώστα, δεν ξέρω γιατί. Έβγαλε αυτοπεποίθηση, τους είχε πάρει τον αέρα από το πρώτο πέναλτι».

Για το αν σκέφτηκε πριν το πέναλτι ότι είχε βρει δίχτυα στην ίδια εστία στο προηγούμενο ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Όχι, δεν σκέφτηκα ότι είχα βάλει τα δύο γκολ στην ίδια εστία, τι να σκεφτώ εκείνη την ώρα (σ.σ. γέλια). Ήθελα να σκοράρω πολύ, επέλεξα μία γωνία… Έχασα τον βηματισμό, ήθελα να αποκτήσω πλεονέκτημα, να περάσω τον αντίπαλο, αλλά έχασα τον βηματισμό».

Για το πώς πανηγυρίστηκε στα αποδυτήρια η πρόκριση: «Έγινε ένας χαμός. Ήμασταν περισσότερο σαστισμένοι. Όποιος καταλαβαίνει το μέγεθος της επιτυχίας, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είναι πραγματικά τόσο μεγάλη επιτυχία. Ήταν για όλα αυτά τα χαμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στο 90’. Για τον αποκλεισμό από τους ομίλους από τον Τζέραρντ. Για το Ριαθόρ στο 90’, για τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους εννοείται, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς. Όλα αυτά τα παιχνίδια ήρθαν μαζεμένα εδώ και πραγματικά χάρηκα πολύ και νιώθω τυχερός που ανήκω στη γενιά που έφτασε στους «4». Ο κόσμος πραγματικά έγινε τόσο χαρούμενος. Η ευρωπαϊκή επιτυχία είναι κάτι διαφορετικό. Δίψαγε η ομάδα για αυτό το μεγάλο βήμα και επιτέλους είμαστε εδώ».

Για την Άστον Βίλα: «Κάθε αντίπαλος είναι ισάξιος, δεν παίζουν ρόλο τα ονόματα, παίζει ρόλο το πόσο το θέλει κάθε ομάδα και εμείς το θέλουμε πάρα πολύ, το αποδείξαμε και σήμερα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button