Τρόπος Ζωής

Δεν έχω προσπαθήσει να τα βρω στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Μαρία Μπακοδήμου, είναι προσωπικό τους θέμα – Galaksias Portal News

“Το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα ήταν στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου” σημείωσε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο Στέλιος Παρλιάρος έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για τον λόγο που σταμάτησε να κάνει εκπομπή μετά από πολλά χρόνια αλλά και για το τέλος της φιλίας του Φώτη Σεργουλόπουλο με την Μαρία Μπακοδήμου.

«Έκανα ένα μεγάλο μαγαζί και εκεί άρχισε η οικονομική καταστροφή. Ξεχρέωσα με πολλή δυσκολία, πολλή δουλειά, με οικονομική βοήθεια από φίλους.

Μου έκοψαν το ρεύμα στη δουλειά και έψηνα τα γλυκά στον φούρνο του σπιτιού μου. Τα βλέπω τώρα αυτά και λέω με έκαναν καλύτερο», εξομολογείται ο Στέλιος Παρλιάρος και συνεχίζει:

«Το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα ήταν στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Μετά συνεργάστηκα με τον Αρναούτογλου. Τότε δεν μας βγήκε πολύ η χημεία, τώρα τον συμπαθώ και με συμπαθεί.

Κάναμε πολύ παρέα με τον Φώτη και την Μαρία. Δεν είναι τώρα φίλοι. Δεν έχω προσπαθήσει να τους τα βρω, δεν ανακατεύομαι, είναι πολύ προσωπικό τους θέμα. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές».

  

«Μετά από 13 χρόνια σταμάτησα την καριέρα μου στην τηλεόραση. Αποφάσισα να μη συνεχίσω γιατί μετά από τόσα χρόνια ήθελα να έχω μια ωραία αισθητική στην εκπομπή, με χορηγούς που επέλεγα εγώ. Άρχισε να γίνεται σούπερ μάρκετ», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

To άρθρο Στέλιος Παρλιάρος: Δεν έχω προσπαθήσει να τα βρω στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Μαρία Μπακοδήμου, είναι προσωπικό τους θέμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button