ΑθλητικάΕνημέρωση

«Έγινε αναφορά σε μαϊμού φάουλ» – Galaksias Portal News

Μετά το τέλος του Κηφισιά Βόλος (0-0), ο Ανδρέας Τετέι των γηπεδούχων κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, με την ομάδα της Μαγνησίας να βγάζει ανακοίνωση και να δίνει εξηγήσεις.

Μετά το τέλος του Κηφισιά Βόλος για την 22η αγωνιστική στη Super League, ο Ανδρέας Τετέι μίλησε στην κάμερα της CosmoteTV, καταγγέλλοντας πως κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κάποιος από τον πάγκο των φιλοξενούμενων τον αποκάλεσε “μαϊμού”, με τον ίδιο να το μεταφέρει στον διαιτητή, ο οποίος και δεν έκανε κάτι.

Μια ημέρα μετά, ο Βόλος τοποθετήθηκε επί του θέματος, επισημαίνονας ότι η επίμαχη λέξη ειπώθηκε για μια απόφαση του διαιτητή και όχι για τον Ανδρέα Τετέι.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε «Τι μαϊμού φάουλ έδωσες». Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».

To άρθρο Ο Βόλος απάντησε στον Τετέι μετά την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση: «Έγινε αναφορά σε μαϊμού φάουλ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button