ΑθλητικάΕνημέρωση

Το πάρτι που κράτησε μέχρι το ξημέρωμα και το πρώτο «παρών» στο δικαστικό Μέγαρο της Βαρκελώνης – Galaksias Portal News

Ο Ντάνι Άλβες αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και πλέον “δημιουργεί” τη νέα του καθημερινότητα, μετά από 14 μήνες φυλάκισης, για το βιασμό μιας κοπέλας σε μπαρ της Βαρκελώνης. Το πάρτι που διοργάνωσε και η παρουσία του στο Δικαστικό Μέγαρο.

Ο Ντάνι Άλβες πλήρωσε την εγγύηση του ενος εκατομμυρίου ευρώ που είχε μπει και αποφυλακίστηκε, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του, για την ποινή 4,5 ετών που του επιβλήθηκε (έχοντας καταδικαστεί για το βιασμό νεαρής κοπέλας).

Λίγα 24ωρα μετά την αποφυλάκιση του, ο Ντάνι Άλβες εντοπίστηκε σε γνωστό εστιατόριο της Βαρκελώνης να γιορτάζει τα γενέθλια του πατέρα του. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής διοργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι του στη Βαρκελώνη, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο γεγονός και παράλληλα να γιορτάσει και τις πρώτες του ώρες εκτός φυλακής. Το “Tyc Sports” ανέφερε πως το πάρτι κράτησε μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης (26.03.2024).

Να θυμίσουμε ότι η αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες έγινε με την κατάθεση της συγκεκριμένης εγγύησης, την παράδοση των διαβατηρίων του και την απαγόρευση εξόδου του από την Ισπανία.

Ο Ντάνι Άλβες πρέπει να εμφανίζεται στο δικαστήριο κάθε εβδομάδα και να απαντά σε “όλες τις νόμιμες κλήσεις” από τώρα μέχρι και την νέα του δίκη. Επίσης, του απαγορεύθηκε να πλησιάζει σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι ή τον χώρο εργασίας του θύματος και να έρχεται σε επαφή μαζί της.

Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων όρων, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (28.03.2024) στο Δικαστικό Μέγαρο της Βαρκελώνης, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του, για να πιστοποιήσει ότι παραμένει στη χώρα.

ΦΩΤΟ Reuters

To άρθρο Ντάνι Άλβες: Το πάρτι που κράτησε μέχρι το ξημέρωμα και το πρώτο «παρών» στο δικαστικό Μέγαρο της Βαρκελώνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button