Υγεία & Διατροφή

Συμφωνία με τη Warner Bros για τους πρωταγωνιστές των «Looney Tunes» – Galaksias Portal News

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) ανακοίνωσε μια παγκόσμια συμφωνία με την Warner Bros. Discovery Global Consumer Products (WBDGCP) που επιτρέπει στους αγαπημένους χαρακτήρες των «Looney Tunes» να εμφανίζονται σε μια συλλογή επίσημων προϊόντων με άδεια της ΔΟΕ.

«Η συμφωνία αποτελεί μέρος του παγκόσμιου προγράμματος αδειοδότησης της ΔΟΕ – άμεσο αποτέλεσμα της Ολυμπιακής Ατζέντας 2020+5 – που στοχεύει στην ενίσχυση και προώθηση της Ολυμπιακής επωνυμίας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και μεταξύ των Αγώνων», αναφέρει η ΔΟΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπημένοι χαρακτήρες όπως οι, Μπαγκς Μπαάνι (Bugs Bunny), Λόλα Μπάνι (Lola Bunny), Ντάφι Ντακ (Daffy Duck), Γουίλι το Κογιότ (Wile E. Coyote) και Τουίτι (Tweety) θα εμφανίζονται τώρα σε μια σειρά καταναλωτικών προϊόντων.

«Μέσω της συνεργασίας με την Warner Bros. Discovery Global Consumer Products, η διαχρονική γοητεία των χαρακτήρων των Looney Tunes θα προσθέσει στον εορτασμό μας για τις Ολυμπιακές αξίες: τη δύναμη του αθλητισμού, τη δύναμη να δημιουργείς φιλίες, να καλλιεργείς τον σεβασμό και να φέρνεις τον κόσμο μαζί στην επιδίωξη της αριστείας», ανέφερε η Διευθύντρια Τηλεόρασης και Υπηρεσιών Μάρκετινγκ της ΔΟΕ, Αν Σοφί Βουμάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button