ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο κόσμος επιστρέφει στην Opap Arena – Τα εισιτήρια με Κηφισιά – Galaksias Portal News

Η Opap Arena ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πύλες της για τον κόσμο της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Κηφισιά την Κυριακή (18/2), με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να θέτει από σήμερα (8/2) τα εισιτήρια του αγώνα σε κυκλοφορία.

Η ΑΕΚ υπενθύμισε στον κόσμο της τα αυστηρά μέτρα που υπάρχουν από εδώ και πέρα στα γήπεδα, προκειμένου να αποφευχθούν τα απρόοπτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 14.00 θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας με την Κηφισιά (18/2 – 19.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου. Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr.

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 13.00 έως τις 16.30.

Εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) ότι ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες, όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στους εσωτερικούς και περιβάλλοντες χώρους της εγκατάστασης της OPAP ARENA που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

To άρθρο ΑΕΚ: Ο κόσμος επιστρέφει στην Opap Arena – Τα εισιτήρια με Κηφισιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button