Τρόπος Ζωής

Θέλω να κάνω παιδί κάποια στιγμή, ο Σπύρος έχει τα πάντα και θα είναι καλός πατέρας – Galaksias Portal News

“Ό,τι έχουμε συζητήσει για το πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, συμφωνούμε σε όλα. Δεν μου χαλάει χατίρια” σημείωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star και μίλησαν για το πόσο θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδί. Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε και στη φήμη που τους θέλει να έχουν λογοδοθεί.

“Έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος και έχω δουλέψει για πολλά χρόνια σε παιδότοπο και σε παιδικό σταθμό και ήμουν δασκάλα χορού και σε παιδάκια, οπότε τα αγαπώ πάρα πολύ” ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

“Παρασύρει κι εμένα σε αυτήν την αγάπη που έχει για τα παιδιά. Είναι τεράστια η αγάπη της για τα παιδιά. Όχι, ότι εγώ δεν τα αγαπώ. Τις ανιψιές μου τις λατρεύω, αλλά μου δημιουργεί συναισθήματα. Έρχεται η ώρα σου μάλλον. Δεν γλιτώνω, ήρθε η ώρα της. Δεν της χαλώ χατίρια. Ό,τι θέλει” είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

“Θέλω να κάνω παιδιά κάποια στιγμή. Ο Σπύρος έχει τα πάντα. Είναι πολύ καλός σύντροφος, πολύ καλός στη δουλειά του και είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θα γίνει και πολύ καλός πατέρας. Ό,τι έχουμε συζητήσει για το πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, συμφωνούμε σε όλα. Δεν μου χαλάει χατίρια” συνέχισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

  

“Εδώ που φτάσαμε μόνο φήμη δεν θα είναι (σ.σ. ότι λογοδοθήκαμε). Μένουμε μαζί, η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Είναι τόσο αυτάρκης και ικανοποιημένη με τα πιο απλά πράγματα. Δεν έχει παράλογες απαιτήσεις” απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: Θέλω να κάνω παιδί κάποια στιγμή, ο Σπύρος έχει τα πάντα και θα είναι καλός πατέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button