ΑθλητικάΕνημέρωση

Η «πράσινη» παρακάμερα του αγώνα με τις αντιδράσεις στα πέναλτι και τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο τέλος – Galaksias Portal News

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στα ημιτελικά, ο Παναθηναϊκός πήρε στα πέναλτι την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και τσέκαρε το “εισιτήριο” για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα ματς που “έσπασαν καρδιές”, ο Παναθηναϊκός έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι με γκολ στις καθυστερήσεις της παράτασης και εκεί “σκότωσε” τον ΠΑΟΚ, μετά από μία σειρά από χαμένες ευκαιρίες του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Οι εναλλαγές των συναισθημάτων ήταν έτσι φοβερές και καταγράφονται στην παρακάμερα του αγώνα από το PAO TV, η οποία περιλαμβάνει και τους έξαλλους πανηγυρισμούς των “πρασίνων” στο φινάλε της αναμέτρησης.

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό του στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, από το νικητή του “ζευγαριού”, Άρης – Παναιτωλικός.

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η «πράσινη» παρακάμερα του αγώνα με τις αντιδράσεις στα πέναλτι και τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο τέλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button