Επικαιρότητα

Ο Δ. Μπουλώτης νέος πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΑΡΜΟΣ Β. Αιγαίου»

Παρουσία των νεοεκλεγέντων Δημάρχων- μετόχων της Λήμνου, Ελεωνόρας Γεώργα και Αγίου Ευστρατίου, Κωνσταντίνου Σινάνη, καθώς και του επανεκλεγέντα Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουαρίου στην Καλλονή, η πρώτη Γενική Συνέλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου» του 2024 και ορίστηκε το νέο Δ.Σ.

Νέος Πρόεδρος του Οργανισμού, αναδείχθηκε ο Αντιδήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μπουλώτης.

Στη Συνέλευση που σηματοδοτεί τη νέα εποχή του πρότυπου Αναπτυξιακού Οργανισμού που ιδρύθηκε το Νοέμβρη του 2021 -από τη στιγμή της εκλογής των νέων δημοτικών αρχών των τριών Δήμων εταίρων του «ΑΡΜΟΥ»- συμμετείχαν η Διευθύνουσα Σύμβουλος Ταξιαρχούλα Πνακά, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Καυλακώνης και τα νέα μέλη του Δ.Σ.

Να σημειωθεί ότι πριν τη Συνέλευση -και σε ικανοποίηση σχετικού αιτήματος που κατέθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου- παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Απόστολος Αλατζάς, έχοντας συνάντηση με τους τρεις Δημάρχους και τα στελέχη του Οργανισμού.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, δήλωσε σχετικά: «Η σύμπραξη που κάναμε το 2021 οι Δήμοι της Λήμνου, του Αγίου Ευστρατίου και της Δυτικής Λέσβου, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, απέδωσε και ξεπέρασε μπορώ να πω και τις αρχικές μας προσδοκίες. Ο «ΑΡΜΟΣ» που αποτέλεσε έναν από τους πρώτους Αναπτυξιακούς Οργανισμούς που ιδρύθηκαν από τους Δήμους στη χώρα, έχει ομολογουμένως αφήσει πίσω του ήδη ένα ισχυρό αποτύπωμα, με σημαντική δραστηριότητα και καταγεγραμμένο έργο και στους τρεις Δήμους εταίρους. Το ισχυρό αποτύπωμα του «ΑΡΜΟΥ» αναγνώρισε εξάλλου πριν λίγο καιρό δημοσίως και ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Σταυριανουδάκης, τονίζοντας πως εκπληρώσαμε ακριβώς τον στόχο που είχε η Κυβέρνηση, όταν έδινε τη δυνατότητα ίδρυσης Αναπτυξιακών Οργανισμών, για να επιτελέσουν καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία των Δήμων. Σήμερα, παρουσία των νέων Δημάρχων της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου και με το νέο Δ.Σ. προχωράμε στη νέα εποχή για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για τους δημότες μας».

Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα εξέφρασε τις προθέσεις της για συνεργασία, με στόχο την ευόδωση και προώθηση των καταστατικών σκοπών του οργανισμού και την κάλυψη των αναγκών του Δήμου μας σε μελέτες και επιβλέψεις τεχνικών έργων.

Το νέο Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού:

Μπουλώτης Δημήτριος – Πρόεδρος

Δήσσος Παναγιώτης – Αντιπρόεδρος

Πνακά Ταξιαρχούλα – Διευθύνου Σύμβουλος

Βέρρος Ταξιάρχης – Μέλος

Γεώργα Ελεωνόρα – Μέλος

Σινάνης Κωνσταντίνος – Μέλος

Ναούμη Βικτώρια – Μέλος

Λαζαρίδης Ευστράτιος – Μέλος

Σακαρίκος Γεώργιος- Μέλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button