ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η κρίσιμη ημέρα και η ιστορική απόφαση της Φενέρμπαχτσε – Galaksias Portal News

Λίγο μετά τις 17:00 αναμένεται να ξεκινήσει η γενική συνέλευση της Φενέρμπαχτσε που θα διεξαχθεί στο Ülker Stadium.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με ατζέντα την αξιολόγηση των ενεργειών διακοπής των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων της ομάδας ή της ιστορικής απόφασης αποχώρησης από το πρωτάθλημα και τη μετακίνησή της σε άλλο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν επιτευχθεί η πλειοψηφία των 22.572 ατόμων, θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου, ανεξαρτήτως πλειοψηφίας.

Το τουρκικό πρωτάθλημα ήρθε αντιμέτωπο (17/3) με νέο ξέσπασμα βίας, με συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της Τραμπζονσπόρ και παικτών της Φενέρμπαχτσε, αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League, μετά από αγώνα μεταξύ των δύο συλλόγων. Πλήθος οπαδών εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τραμπζονσπόρ αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, ενώ οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγύριζαν τη νίκη τους.

Εικόνες έδειχναν έναν οπαδό της γηπεδούχου ομάδας να εισέρχεται μόνος του στον αγωνιστικό χώρο και να κατευθύνεται απειλητικά προς τους παίκτες, έχοντας το πρόσωπό του καλυμμένο. Σε άλλες εικόνες, ένας οπαδός απειλεί έναν παίκτη της Φενερμπαχτσέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τερματοφύλακας των «καναρινιών», Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, δέχτηκε μια γροθιά στο πρόσωπο, σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media.

Άλλα βίντεο δείχνουν τον διεθνή Βέλγο Μίτσι Μπατσουαγί να κλωτσάει έναν οπαδό που τρέχει στον αγωνιστικό χώρο και τον Νιγηριανό διεθνή Μπράιτ Οσάβι-Σάμουελ να δίνει μια δυνατή γροθιά σε έναν άλλο οπαδό.

Τρεις παίκτες της Φενερμπαχτσέ κλήθηκαν χθες (1/4) από το πειθαρχικό συμβούλιο της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (TFF) για επεισόδια που ακολούθησαν τον εκτός έδρας αγώνα με την Τραμπζονσπόρ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button