ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για «λάσπη και συκοφαντία» και την καλεί να καταθέσει «τα δήθεν στοιχεία»

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί το κυβερνών κόμμα για «λάσπη και συκοφαντία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ «να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται» και, αν δεν το πράξει, ζητά από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα «για το αδίκημα της  διασποράς ψευδών ειδήσεων».
 
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι «υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο  της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους: λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις…».

Σχολιάζει πως «όταν το κυβερνητικό σχέδιο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών σκοντάφτει  στην άκαμπτη βούληση των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης, η ΝΔ περνάει στην επόμενη πίστα και εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα. Δεν θα της περάσει».

«Την καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται. Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της  διασποράς ψευδών ειδήσεων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί σε επεισόδια ενόψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως «όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία «ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου. Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Παίζουν τα ρέστα τους στην δημιουργία νέων «αγανακτισμένων» και μπαχαλοποίησης. 

Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές. Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν. Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη».

 

 

To άρθρο Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για «λάσπη και συκοφαντία» και την καλεί να καταθέσει «τα δήθεν στοιχεία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button