ΕνημέρωσηΟικονομία

«Πρώτα κερδίζεις και μετά σκέφτεσαι το… πάρτι» – Galaksias Portal News

Με στόχο την 4η διαδοχική νίκη του στη Euroleague, υποδέχεται την Παρτιζάν και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή (19/1, 21:15, Novasports Prime) ο Παναθηναϊκός, για την 22η αγωνιστική.

Εκτός βρίσκονται οι Λούκα Βιλντόσα και τον Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι μετά τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό αποκάλυψε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στη Media Day, πριν από τον αγώνα με τους «πράσινους». Ότι δηλαδή ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ασθενής και πως υπάρχει η περίπτωση ν΄ αγωνιστεί με έναν «καθαρό» σέντερ, δηλαδή τον Ματίας Λεσόρ, ο Παναθηναϊκός κόντρα στους Σέρβους.

Αναλυτικά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν τόνισε:

«Το χειρότερο είναι να έχουμε διάθεση για… πάρτι, γιατί μετά τη νίκη επί της Μονακό δεν δουλέψαμε σωστά για μία εβδομάδα, είχαμε και κάποιους τραυματίες και κάποιους άρρωστους παίκτες, οπότε δεν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Το χειρότερο είναι να σκεφτόμαστε το πάρτι, πριν κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Είμαστε σε μία καλή θέση, αλλά υπάρχουν ακόμη 13 παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Η Παρτίζαν είναι μία πολύ πειθαρχημένη ομάδα και αύριο (19/1) θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Παρτίζαν παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Στο Βελιγράδι μας κέρδισε ενώ ήταν πίσω με 10 πόντους στα τελευταία τρία λεπτά. Θα είναι καταστροφικό εάν οι παίκτες μου έχουν στο μυαλό τους το πάρτι».

Εν συνεχεία ο Αταμάν εξήγησε: «Η Παρτίζαν έχει μία απουσία (σσ. αυτή του Πάντερ), αλλά έχουμε κι εμείς αρκετές απουσίες. Πέρα από τον Βιλντόσα και τον Μπαλτσερόφκσι, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν άρρωστος έξι ημέρες και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει αύριο ή όχι. Και ο Ματίας Λεσόρ έχει πρόβλημα στη μέση εδώ και μία εβδομάδα. Μόνο σήμερα έκανε κανονικά ολόκληρη την προπόνηση. Οπότε δεν έχουμε κάνει καλή προετοιμασία για αυτόν τον αγώνα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Φυσικά θα υπάρχει πολύς κόσμος εδώ και θα μας δώσει ενέργεια. Αυτό είναι το μόνο θετικό πράγμα. Ελπίζω αυτή η ενέργεια να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες, γιατί δεν είδα από αυτούς καλή διάθεση και κίνητρο αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός των «πρασίνων» κατέληξε: «Κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι must-win, ειδικά όταν στοχεύουμε σε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Η Παρτίζαν είναι μία ομάδα από την οποία χάσαμε στον πρώτο γύρο, γιατί αυτό τώρα πρέπει να κερδίσουμε. Είναι καταστροφή για τη βαθμολογική θέση, αν χάσεις από την ίδια ομάδα δύο φορές. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Προσπάθησα να προετοιμάσω τους παίκτες μου, αλλά δυστυχώς -πρώτη φορά μιλάω για αυτό- δεν είδα να είναι σωστά προετοιμασμένοι. Ελπίζω να βοηθήσουν με αυτή την κατάσταση οι οπαδοί μας που θα βρεθούν εδώ στο γήπεδο».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button