ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα – Galaksias Portal News

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, απέλυσε τον Διονύση Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη της ΚΟ του κόμματος.

Ο Διον. Τεμπονέρας ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Διονύση Καλαματιανού, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Το αίτημα για την απόλυση Τεμπονέρα έγινε με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των τριών, Τεμπονέρα-Αχτσιόγλου-Χριστοδουλάκη, για την Κεντροαριστερά, με αποτέλεσμα άτομα από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν τη διαγραφή του. Τελικά μπορεί να μην τον διέγραψαν, αλλά τον απέλυσαν. Συγκεκριμένα, ο Στεφ. Κασσελάκης είχε ζητήσει από τον Διον. Καλαματιανό την απόλυση Τεμπονέρα, με αφορμή την εκδήλωση των τριών στο θέατρο Άλφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καλαματιανός έκανε δεκτό το αίτημα και πράγματι ο Τεμπονέρας απελύθη. Αφού μάλιστα είχε ζητήσει να τον απολύσουν από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος εμφανίστηκε ξαφνικά στην εκδήλωση των τριών, όπου όταν του πρότειναν να πάρει τον λόγο για να απευθύνει χαιρετισμό είχε πει: «έχει εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ», δείχνοντας τον Τεμπονέρα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button