Επικαιρότητα

«Πρόκειται για ένα έγκλημα που δεν θα αφήσουμε να προχωρήσει σε περαιτέρω συγκάλυψη» – Galaksias.com

Ο Χάρης Μαμουλάκης για τα Τέμπη: «Πρόκειται για ένα έγκλημα που δεν θα αφήσουμε να προχωρήσει σε περαιτέρω συγκάλυψη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Θα δράσουμε με κάθε δυνατό θεσμικό τρόπο ώστε να διαχυθεί άπλετο φως στην υπόθεση” τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης

Εκφράζοντας τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την κύρωση της συμφωνίας αεροπορικών υπηρεσιών μεταξύ Ελλάδας – Μογγολίας, ο Εισηγητής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής.

Παράλληλα, ο Χάρης Μαμουλάκης άδραξε την ευκαιρία και έθεσε για μια ακόμη φορά το ζήτημα της ασφάλειας στις αεροπορικές μεταφορές, υπενθυμίζοντας τις αποκαλύψεις για τη μη πιστοποίηση ασφαλείας 14 αεροδρομίων της χώρας μας από την Ε.Ε., «για να μην θρηνήσουμε Τέμπη του αέρα» όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Επίσης, έθεσε το ζήτημα της δικογραφίας της Εισαγγελίας Λάρισας, η οποία αναμένεται από την προηγούμενη Πέμπτη (!) στη Βουλή αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει, ακόμα δεν έχει πρωτοκολληθεί. «Ελπίζουμε τα αντανακλαστικά να είναι γρήγορα και ακέραια από την πλευρά της Κυβέρνησης και να έρθει σε γνώση του Σώματος και κατ’ επέκταση του Ελληνικού λαού. Πρόκειται για ένα έγκλημα που, όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, δεν θα αφήσουμε να προχωρήσει σε περαιτέρω συγκάλυψη. Θα δράσουμε με κάθε δυνατό θεσμικό τρόπο ώστε να διαχυθεί άπλετο φως στην υπόθεση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button